2777
2789

حیدر بابا.  دونیا یالاندی...

😂

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حیدر بابا.  دونیا یالاندی... 😂

سلیمانان نوح دان گالان دونیادی  

بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند . چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی

که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی

متخصص پوست هستم 👩‍⚕️💞برای ظهور امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف یه صلوات بفرستید 🥰🌱🌹مامان یه نی نی کوچولوی قرتی🌺👧
سلیمانان نوح دان گالان دونیادی    

بو هاردان چیخدی؟!😐😂

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

همه عالم تن است و ایران دل

تمام میشود و آفتاب میتابد غمی نبوده به عالم که ماندنی باشد...💚🕊❤️سعدیا! خوش تر از حدیث تو نیست تحفه روزگار اهل شناخت آفرین بر زبان شیرینت کین همه شور در جهان انداخت♡هر وقت اشعار سعدی رو میخونم به جمله《ایرانی بودن با همه مصیبت ها به زبان پارسی اش می ارزد》ایمان میارم نام کاربریم ونون یکم هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه

بو هاردان چیخدی؟!😐😂

دالیسیدی دا  

بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند . چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️