2777
2789
😂😂منکه نشنیدممم

کلا 20 درصد مطمعن بودم شعر درسته یا ن برا خودمم یکم غریبه س/:😂

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همه عالم تن است و ایران دل

نیست گوینده زین قیاس خجل

متخصص پوست هستم 👩‍⚕️💞برای ظهور امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف یه صلوات بفرستید 🥰🌱🌹مامان یه نی نی کوچولوی قرتی🌺👧
دالیسیدی دا    

والا بیلمیردیم😅😂

هارا تورکوسن؟

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
والا بیلمیردیم😅😂 هارا تورکوسن؟

تبریز گلم

بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند . چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️
تبریز گلم

منده اردبیل اصالتا اما تهرانم از بچگی

خوشبختم هم زبان🤗

منده اردبیل اصالتا اما تهرانم از بچگی خوشبختم هم زبان🤗

خوشبختم عزیزه دلم  

بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند . چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️
والا بیلمیردیم😅😂 هارا تورکوسن؟

خیلی بدین 

من همه جاشو فهمیدم ولی نفهمیدم دالیسیدی یعنی چی 😂

بدویین بگین تا نکندم کله هاتونو😆

متخصص پوست هستم 👩‍⚕️💞برای ظهور امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف یه صلوات بفرستید 🥰🌱🌹مامان یه نی نی کوچولوی قرتی🌺👧
خیلی بدین  من همه جاشو فهمیدم ولی نفهمیدم دالیسیدی یعنی چی 😂 بدویین بگین تا نکندم کله هاتونو ...

ینی ادامشه...