کدوحلوایی هم سوپ رو خوشمزه میکنه. من از مامانای خوب اینجا یاد گرفتم که تره فرنگی سوپ نینی رو خوشمزه و خوش عطر میکنه میتونی قبل از پختن ماهیچه اول کمی پیاز رنده شده رو با یه کوچولو زردجوبه تو کره یا روغن زیتون بی بو سرخ کنی و بعد ماهیچه رو توش تفت بدی بعد بزاری بپزه.شاید از بوی گوشت بدش میاد. گشنیز و جعفری که دوستان گفتند هم خوبه
man ke ninim kheyli khob sopesho mikhore chon khoshma zedorost mikonam va moghavi khodma vaghti maz emikoanam khoshmaz ehast.miti jan shomabego chi miriozi toye sopet ta begam kojaye karate dorost ya eshtebhae.
Man bernj mahiche havij va sibzamin yekam piyaz va kare Chandra pare geshniz ham mirizam AMA fek konam kam mirizam cheghad berizam benazaretun?yedune dige ham dorost mikonam ba morgh nokhodsabz kaduhalvayi .minim mazeye torsh ro dus nadare sibzaminio ham sibzaminye shirin mirizam
1. گوشتشو با پیاز آب پز کن تا بوی گوشتو پیاز بگیره و بعد پیازو در بیار. 2. یه کم شوید هم بریز. 3. ضمنا وقتی سوپش پخت یه فلفل دلمه ای رو خوب بشور و 5 دقیقه توی سوپش بزار تا عطرش به سوپ بره . اینکار برای جذب ویتامین ث هم خوبه. ولی مواظب باش سوپش تند نشه. 4. جو پرک هم سوپو خوشمزه میکنه.
1. گوشتشو با پیاز آب پز کن تا بوی گوشتو پیاز بگیره و بعد پیازو در بیار. 2. یه کم شوید هم بریز. 3. ضمنا وقتی سوپش پخت یه فلفل دلمه ای رو خوب بشور و 5 دقیقه توی سوپش بزار تا عطرش به سوپ بره . اینکار برای جذب ویتامین ث هم خوبه. ولی مواظب باش سوپش تند نشه. 4. جو پرک هم سوپو خوشمزه میکنه.