2777
2789

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کدوحلوایی هم سوپ رو خوشمزه میکنه.
من از مامانای خوب اینجا یاد گرفتم که تره فرنگی سوپ نینی رو خوشمزه و خوش عطر میکنه
میتونی قبل از پختن ماهیچه اول کمی پیاز رنده شده رو با یه کوچولو زردجوبه تو کره یا روغن زیتون بی بو سرخ کنی و بعد ماهیچه رو توش تفت بدی بعد بزاری بپزه.شاید از بوی گوشت بدش میاد.
گشنیز و جعفری که دوستان گفتند هم خوبه
حسرتش به دلم مونده،

که یکبار نمازی قسمتم بشه ،

بدون یادی از دنیا ؛ پر از یاد خدا !

دلم به دو رکعتش هم راضیست ...
بیشتر ببینید
Man bernj mahiche havij va sibzamin yekam piyaz va kare Chandra pare geshniz ham mirizam AMA fek konam kam mirizam cheghad berizam benazaretun?yedune dige ham dorost mikonam ba morgh nokhodsabz kaduhalvayi .minim mazeye torsh ro dus nadare sibzaminio ham sibzaminye shirin mirizam
1. گوشتشو با پیاز آب پز کن تا بوی گوشتو پیاز بگیره و بعد پیازو در بیار.
2. یه کم شوید هم بریز.
3. ضمنا وقتی سوپش پخت یه فلفل دلمه ای رو خوب بشور و 5 دقیقه توی سوپش بزار تا عطرش به سوپ بره . اینکار برای جذب ویتامین ث هم خوبه. ولی مواظب باش سوپش تند نشه.
4. جو پرک هم سوپو خوشمزه میکنه.
1. گوشتشو با پیاز آب پز کن تا بوی گوشتو پیاز بگیره و بعد پیازو در بیار.
2. یه کم شوید هم بریز.
3. ضمنا وقتی سوپش پخت یه فلفل دلمه ای رو خوب بشور و 5 دقیقه توی سوپش بزار تا عطرش به سوپ بره . اینکار برای جذب ویتامین ث هم خوبه. ولی مواظب باش سوپش تند نشه.
4. جو پرک هم سوپو خوشمزه میکنه.