بچه ها این مشکل واسه دوستم پیش اومده لطفا راهنمایی کنید... چند ماهه با یه آقایی در حال آشنایی واسه ازدواج هست. بعد این خانم توی اینستا هم تقریبا از همون اوایل آشنایی با این آقا با یه نفر دیگه هم چت میکرده و این اواخر واسش عکس +18 هم از خودش فرستاده.... حالا فهمیده که اون خواستگار واسه امتحان کردنه دختره به دوستش گفته بود ه باهاش چت کن و ببین تا کجا پیش میره باهات.... و الان که همه چیزو پسره میدونه اومده به روی دختره آورده و کلی حرف بهش زده و دعوا و... اینا.بعدشم به دختره گفته حالم ازت بهم میخوره و خیلی عصبانی بوده پسره ولی اخرش به دختره گفته فکراتو بکن ببین اگر میخای همینقدر خراب باشی در آینده و نمیتونه متعهد باشی دیگه با من نباش... دختره هم همش داره گریه میکنه و پشیمونه و میگه نمیدونم چکار کنم. بگین آیا ادامه رابطه با این پسر خواستگار فایده داره با اینکه اعتمادش از بین رفته؟ دختره خیلی دوسش داره ولی میگه بدترین حرفا رو بهم زده و گفته اگه آدم شدی برگرد و ادامه بدیم ولی اگه یه بار دیگه چیزی ازت ببینم میکشمت.... شما بگید چکار باید کرد لطفا راهنمایی کنید نظرتون بگید...
بیاید به هم قول بدیم. قول بدیم درد و ناراحتی و استرس بقیه رو سبک نشماریم...شاید توی اون لحظه طرف فقط همینو میخواد.اگه دلش بچه میخواد نگیم وای بچه چیه بیخیال. اگه دلش میخواد ازدواج کنه نگیم وای شوهر چیه؟ بیخیال. هنوز زوده برات و شوهر بده و خیانت میکنه و این چرت و پرتا...اگه دلش میخواد مستقل باشه نگیم وای کار چیه؟ بخواب توی خونه. اگه دلش میخواد درس بخونه نگیم حالا اونا که خوندن به کجا رسیدن؟ با سبک شمردن درد بقیه، هیچکی فکر نمیکنه شما یه قهرمان هستید، بلکه احمق به نظر میرسید.لطفا اینو توی مغزتون پین کنید.
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...
درست نمیشه و همچین دختری لیاقت نداره شوهر پایبند داشته باشه
چون تا یکی بهترش بیاد سست میشه میلغزه
مولانا میگه که :یک روز میرسه گلهایی که گفتی باز نمیشه، باز میشن..غمی که گفتی هرگز نمیره، میره...زمانی که گفتی نمیگذره، میگذره...زندگی یه رازه که …اول شکر، بعد صبر و در آخر باید باور کرد
خوب اگه دوسش داشت چرا با یکی دیگه چت میکرد و عکس مثبت ۱۸ میفرستاد؟ حرفا تناقض داره در صورتی که من اصلا اون قضیه ی امتحان کردن رو نمیتونم درک کنم کار اونم اشتباه بوده