2777
2789
عنوان

خیانت دختر در زمان آشنایی

| مشاهده متن کامل بحث + 3521 بازدید | 87 پست

بچه ها دختره میگه کلی عذرخواهی کرده از پسرو گفته بوده فقط واسه سرگرمی چت کردم و اینا.... پسره هم گفته فعلا حالم از خودمو خودت بهم میخوره تو هم برو اگه آدم شدی دیدی میتونی تعهد داشته باشی برگرد. بنظرتون دختره الان دیگه هیچ پیام و تماسی نگیره با پسره؟؟؟ اگه پسر زنگ زد چکار کنه؟؟؟ من خودمم واقعا موندم نمیدونم چکاری بهتره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه این دو نفر با هم ازدواج کنن بدبخت میشن و تا آخر عمر پسره بی اعتماده ب دختره بعد دختره هم سست عنصرع سریع پا میده آخرش طلاقه

برای رسیدن ب حاجت دلم ی صلوات مهمونم میکنی 

اوووو پسره گویا خیلی دوسش داره ک بهش فرصت داده،دختر خانوم خییییلی کارش اشتبا بوده،وقتی از کسی مطمئن نیستیم برا ازدواج و هنوز در مراحل اولیه اشنایی هستیم ب نظرم ایرادی نداره اشنایی هم زنان و مقایسه،ولی میگی پسرو دوس داره😏پس رسما خیانت کرده بهش،حالا این ب کنار عکس اونحوریم فرستاده،پسره واکنشش خییییلی عجیب بود برام معمولا حساسن 

ب نظرم تمومش کنه چون حتما در اینده میزنه تو سرش

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

نکنه پسره قصدش سواستفاده بوده از اول🫤خیلی عجیبه اخه ی پسر ب دوستش بگه ازش عکس بخواه،عجیب تر اینکه بخشیدتش

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

آره منم میگم تا آخر عمر مرده شکاک و بی اعتماد می مونه یا ممکنه خودشم بره خیانت کنه بعدها.... ازونطرفم دوستم میگه همه این مدت خیلی باهام خوب بود رفتارش اگه میدونست من دارم با دوستش چت میکنم چطور تا حالا تحمل کرد و به روش نیاورده؟؟؟!!! آخه یکم عجیب نیست حتی قربون صدقه دختره هم می‌رفته همش حتی تا همین امروز که باهم رفتن بیرون خوب بودن با هم. بعد یهو پسره اون مساله رو پیش کشیده و اون حرفا رو گفته... 

بچه ها لطفا بگید الان دوستم باید چکار کنه آیا زنگ بزنه و دوباره عذرخواهی و اینا یا صبر کنه فعلا؟ اگه ...

ن گل ،از بیخ و بن اشتباهه،پسره هم گویا مشکل داره روانش هم بحث امتحان کردن هم دیر ب رو اوردن و طبیعی بودنش ،هم بخشیدن دوستت،کلا قضیه بوداره

لطفا جون بکنه و تموم کنه،بشه عبرت براش ک هیییییچ وقت برا هیییییچ پسری عکس نده،پسری ک واقعا روش غیرت داره و دوسش داره عکس اونجوری نمیخواد ازش

من همش میترسم پسره فیلنش باشه و سواستفاده کنه از دوستت

ن گل ،از بیخ و بن اشتباهه،پسره هم گویا مشکل داره روانش هم بحث امتحان کردن هم دیر ب رو اوردن و طبیعی ...

آره منم میگم چطور پسره چند ماه صبر کرده و عادی بوده رفتارش بعد تازه الان مطرح کرده 🙄🙄🙄