2777
2789
عنوان

رژیم لاغری

159 بازدید | 17 پست

سلاااام خانوما خوبین، 

ب نطرتون هندوانه ای ک شیرین نباشه اصلا کالری داره؟؟؟؟ 

راستی من با کالری شمار زیره 6کیلو کم کردم 3ماه

هر چه در فهم تو آید، آن بود مفهوم تـــو

واقعا چه خوب برنامه پولی 

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

نه پولی نیس فقط بابد ثبت کنی

اها چه خوب ممنون منم برم نصبش کنم

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

کاهش وزنت کم نبوده؟من با رژیم ورزش تو یک ماه ۵.۶کیلو کم کردم

دقیقا منم هر کیو دیدم همین بوده

شما چ رژیمی گرفتید 

یه دوش ابِ گرم!یه لباس راحتی! یه چای تازه دم!یه موسیقی ملایم ....به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه!!!! 
میدونی خیلی دقیق رعایت نکردم لا ب لاش ی کم تقلب میکردم

منو نمیگی دو س روز پشت سر هم می‌خوردم زیاد ک میترکیدم😂ولی چون باشگاه سنگین کار میکنم نمیذارع زیاد شع؛باشگاه نمیری؟

وقتی یه نظری میدم باب دلت نیس لازم نیس ریپ بزنی باشه عزیزم؟😊
دقیقا منم هر کیو دیدم همین بوده شما چ رژیمی گرفتید 

شیرینی فست فود و.... کلا حذف کردم برنج هم ۷تا قاشق نون سنگک فقط میخورم صبا و شبا اندازه کف دست با خیار پنیر یا گردو این چیزا 

وقتی یه نظری میدم باب دلت نیس لازم نیس ریپ بزنی باشه عزیزم؟😊