2777
2789
عنوان

بچه ها به صدای عقلم گوش کنم یادلم؟

199 بازدید | 9 پست

میدونید خیلی دوستش دارم۷سال ازم بزرگتره

ولی خانواده ها راضی نیستن

از نظر مالی هم ایده آل من نیست ولی انصافا همیشه وقتی باهاش حتی تو نداری هم کم نگذاشته

واین ارزشمنده برام

یکم کینه ای و یه دنده هم هست زود عصبی میشه

داره بیزنس جدیدی راه میندازه اگه خدا بخواد بگیره وضعش خوبه میشه ولی احتماله شایدم نشه

نمیدونم چه کنم کلی موقعیت خوب دیگه خانواده معرفی میکنن ولی اصلا بهشون فکرم نمیکنم

ازش جدا شم سختمه بهش وابسته ام

ولی میترسم از خانواده اش اینم حرف گوش کنه منو تنها بگذاره منم عمروجوانی رفته باشه

کسی تجربه مشابه داشته یا توصیه ونظری داره؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلت

زندگی گاهی دم کردن چای با آلبالوست یا چیدن چند میوه ازدرخت که تورا به ماندن پیوند میدهدزندگی همین لحظه ایست که من تورا نفس میکشم برایت چای میریزم و تمام اندوه جهان را درآن حل میکنم

اگه آدم خوبیه بمون کنارش

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

عقل عقل عقل عقل عقل فقط عقل فقطططططط عقل من به حرف دلم هر بار گوش کردم چنان ضربه ای خوردم که مدتها براش افسردگی گرفتم خودمو داغون کزدم تو هر زمینه ای ها اما هر بار به عقلم عمل کردم. بخدا انقدر موفق شدم فقطططط به حرف عقلت گوش کن تمام خصوصااا که میگی به حرف خانواده اش گوش میکنه و ممکن تنهات بذاره جوونی و فرصت هاتو از دست نده