2777
2789
عنوان

میشه کمکم کنید

102 بازدید | 17 پست

من با نامزدم برای اولین بار امروز را..ه داشتم و نمیتونم از کسی سوال بپرسم چون خجالت میکشم

من موقع راب خیلی درد داشتم و نزاشتم ادامه بده و خون ی ام نیومد بنظر تون عادیع ؟!🤕🥲از صبح تا الانم همش سوزش و درد دارم رنگمم شده عین گچ زیر چشمم کبود شده چشم میسوزه 

حتی موقع راب با نامزدم دعوا گرفتم گفتم نکن اصلا دست خودم نبودا درد داشتم خیلی 

مدرس ریاضی هستم از پایه اول ابتدایی  تا اول متوسطه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ژل استفاده میکردی

ژل چی !؟

آخه می‌دونی چیه نامزدیمون عقد نیستیم به امید خدا تا دو هفته آینده عقد میشیم بخاطر یه سری فوتی عقدمون عقب افتاد بعد صبح خیلی یهویی شد من میترسم چیزی بشه خانواده ام خیلی حساس آن بفهمم منو قیمه قیمه میکنم💔🥲

گلم طبیعی هست میخای خوب شی فقط چیزای مقوی و گرم بخور .... بگو نامزدت برات انبه بگیره بخوری .... زیاد راه نرو مواطب باش جنع بشینی چون ممکنع دردت بگیره پات باز بشه حتی موقع راه رفتن .... بگو ب مامانت ک برات کاچی گرمونع ک موقع پرییودیا خوبه و میخورن درست کنه بعد میخای نفهمن خودت ی بهونه بیا زعفرون و نبات بریز تو چاییت ... تخم مرغ محلی نیمرو کن با روغن حییوونی ... ازین معجونای کافی شاپی برات بگیره شوهرت .... این کارارو بکنی انشالله یکی دوروزه اوکی میشی

زندگی زیباست ، ای زیبا پسند،زیبه اندیشان ب زیبایی رسند،انقدر زیباست این بی بازگشت ، کز برایش میتوان از جان گذشت .... ❤
اولین بار عادی هست.....ولی چرا دل به دلش ندادی که دردت کمتر شه؟؟

واقعا خیلی تحمل کردم عزیزم درد داشتم به روی خودم نیاوردم و باهاش آروم بودم ولی ببخشید ا میگم وقتی در آورد باز گذاشت نتونستم دیگه خیلی درد داشت اصلا دست خودم نبود گفتم توروخدا بسه دیگه کاری نکرد خیلی ناراحت شد اون طوری کردم ولی به روی خودش نیاورد گفت عیب نداره و کمکم کرد لباس پوشیدم 🤕💔ولی این حرکتم عادی نیست چیکار کنم باید 

ژل چی !؟ آخه می‌دونی چیه نامزدیمون عقد نیستیم به امید خدا تا دو هفته آینده عقد میشیم بخاطر یه سری ف ...

خداروشکر کن ک خونی نیومده ینی اگ دخول کامل داشتی و خونی نیومده ینی بکارتت حلقوی هست و خونی نمیاد حتی اگ پیش دکتر زنان هم بری بهت میگهک این پرده ها با رابطه پرده نمیشن مگر ک زایمان طبیعی کنی 

زندگی زیباست ، ای زیبا پسند،زیبه اندیشان ب زیبایی رسند،انقدر زیباست این بی بازگشت ، کز برایش میتوان از جان گذشت .... ❤
گلم طبیعی هست میخای خوب شی فقط چیزای مقوی و گرم بخور .... بگو نامزدت برات انبه بگیره بخوری .... زیاد ...

مرسی عزیزم 😍بابت کمکت

خداروشکر کن ک خونی نیومده ینی اگ دخول کامل داشتی و خونی نیومده ینی بکارتت حلقوی هست و خونی نمیاد حتی ...

خوب یه چیزی خون نیاد یه وقت فکر نکنه من قبلا با کسی بودم من از این میترسم ولی منو خوب می‌شناسه می‌دونه اولین آدم زندگیمه ولی من میترسم 💔🤌🤦

مرسی عزیزم 😍بابت کمکت

مرسی گلم ولی دیگ سعی کن تا عقد نکردی رابطه نداشته باشی .... تو عقد هم بدون کاندوم رابطه نداشتع باشی ..... خداروشکر کن ک خیلی خوش شانسی پرده ات حلقویه...‌ خدا اون روزو نیاره اما اگ با شوهرت بد بشی یوقت خدای ناکرده بخای جدا بشی این موضوعمعضل بدی میشه برات ک خونوادت نفهمن و دلخور نشن و خیلی احتراما از بین نره .... حتی ممکنه بخاطر این مجبور باشی باهاش ادامه بدی ..... الانکه اینطوریه اگ جدا هم خدای نکرده بشی دیگ نیازی ب پزشک قانونی نیست راحت جدا میشیو انشالله با بخت خوبت ازدواج میکنی اما اونایی ک پردع شون خون اومده موقع رابطه ب معنای واقعی تو همچین شرایطی بیچاره شدن .... خدا انشالله سر هیچکی نیاره انشالله همه کنار جفتشون قرار بگیرنو خوشبخت بشن

خوب یه چیزی خون نیاد یه وقت فکر نکنه من قبلا با کسی بودم من از این میترسم ولی منو خوب می‌شناسه می‌دو ...

هیییییچ ترسی نداره حتی اگ اون چیزی نگف تو خودت بعد ازدواج ببرش پیش دکتر ک معاینه کنتت بعد بهش بگه ک تو اینطوری هستی ک بعدا دهنش بسته بمونه .... من حواهر زادم همینطوری بود شوهرشم چیزی نگف ولی حتما رفتن دکتر و ب شوهرش گفتن اخه مردا هرچقدم خوب باشن بازم ی جا بین دعواهای کوچیک و بزرگ زندگی زبون میزنن ب ادم پس همون بهتر ک دستش اتویی نباشه

واقعا خیلی تحمل کردم عزیزم درد داشتم به روی خودم نیاوردم و باهاش آروم بودم ولی ببخشید ا میگم وقتی در ...

ژل بگیر.....واینکه پیش نوازی یادت نره....باعث میشه آماده باشی..چه بدنی چه ذهنی

در دوچال گونه ات دنیای من جا می شود ،عاشق دنیای خویشم لحظه خندیدنت 😍