2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بوخودا من خودم چند روزه به دامان سایت برگشتم هنوز به مرحله حضور غیاب نرسیدم😂🤧

تاپیکمو بخون منم بعد ی ماه شایدم بیشتر اومدم سایت😂

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

مرغ

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
کباب بدون پلو سفارش بده با سبزی

این طوری احساس میکنم دِینمو ادا نکردم 😂

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

متوجه شدم اینم یکی از نعمتای خداست شوهری که ناهار سرکار 🤦

اره بابا جمعه ها خونس پدرم درمیاد همش تو آشپزخونم

خوشحالم ک ظهرا نیس😆

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
الهی فدای دل مهربونت

قربون شما🥰❤️

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵

خوشمزه بودن غذا به مواد اوليه ي خوب بستگي داره . من جاي تو باشم همين الان ميرم به تعداد افراد خانواده نفري 2 تا نون لواش تازه ميگيرم . سريع ميزارمشون تو نايلون كه خشك نشن . يه املت درست ميكنم با نون تازه ميزارم جلوشون . املت با نون تازه بهتر از چلوكباب نباشه ولي در همون حد هست . يه سالاد شيرازي هم درست كن . املت اسمش اينه كه يه غذاي ساده س . اگر با نون تازه خورده بشه خيلي هم غذاي لاكچري ايه . 

چندکیلویی

🤣 چاق نیستم بخدا

تا پارسال ۴۰ بودم که خیلی لاغر محسوب میشد الان ۵۰ 

که با توجه به قدم ۵۰ کاملا نرمال استاندارده، ولی بخاطر پرخوریم چاق نشدم کلا امسال نه ورزش کردم نه تحرکی داشتم نه جایی رفتم

از ماه دیگه دوباره میرم باشگاه بشم همون ۴۰..۴۵ 

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

سیب زمینی با قارچ و پنیر یا پاستا🤪کنارشم سزار

پاستا هم دو شب پیش خوردم 😶 ولی گزینه اول هم مناسبه

الان که دارم فکر میکنم خیلی دارم غذای بیرون میخورم ایشالا از شنبه رژیم 😂🤦🏻‍♀️

پاستا هم دو شب پیش خوردم 😶 ولی گزینه اول هم مناسبه الان که دارم فکر میکنم خیلی دارم غذای بیرون میخ ...

منم حالم داره از غذای بیرون بد میشه دلم قیمه خونگی میخواد ولی پریودم چند روز اول نمیتونم اشپزی کنم درد دارم

درخواست دوستی نمیپذیرم