بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/
دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
خوشمزه بودن غذا به مواد اوليه ي خوب بستگي داره . من جاي تو باشم همين الان ميرم به تعداد افراد خانواده نفري 2 تا نون لواش تازه ميگيرم . سريع ميزارمشون تو نايلون كه خشك نشن . يه املت درست ميكنم با نون تازه ميزارم جلوشون . املت با نون تازه بهتر از چلوكباب نباشه ولي در همون حد هست . يه سالاد شيرازي هم درست كن . املت اسمش اينه كه يه غذاي ساده س . اگر با نون تازه خورده بشه خيلي هم غذاي لاكچري ايه .
که با توجه به قدم ۵۰ کاملا نرمال استاندارده، ولی بخاطر پرخوریم چاق نشدم کلا امسال نه ورزش کردم نه تحرکی داشتم نه جایی رفتم
از ماه دیگه دوباره میرم باشگاه بشم همون ۴۰..۴۵
مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/
پاستا هم دو شب پیش خوردم 😶 ولی گزینه اول هم مناسبه
الان که دارم فکر میکنم خیلی دارم غذای بیرون میخورم ایشالا از شنبه رژیم 😂🤦🏻♀️