2777
2789
تاپیکمو بخون منم بعد ی ماه شایدم بیشتر اومدم سایت😂

خوندم چیزی نگفته بودی که 😶😶

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

خوشمزه بودن غذا به مواد اوليه ي خوب بستگي داره . من جاي تو باشم همين الان ميرم به تعداد افراد خانواد ...

من خودم عاشق املتم ولی بچمم دوس نداره وقتی درست میکنم برا دخترم ک ۲ سالشه غذای دیگه میزارم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خوندم چیزی نگفته بودی که 😶😶

گفتم ک سایت نمیام دلتنگتونم 😐😂

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
همون کباب بهتره ها ساندویچ سنگین تره که! کباب بگیر با دوغ و سبزی بزن نوش جونت 

کلا نمیدونم چرا مغزم فکر میکنه غذاهای این مدلی ( کباب و مشتقاتش ) یا مثلا خورشت ها و پلوهای مختلف مال ناهاره😶🤦🏻‍♀️

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

منم حالم داره از غذای بیرون بد میشه دلم قیمه خونگی میخواد ولی پریودم چند روز اول نمیتونم اشپزی کنم د ...

در حد هفته ای، دو هفته ای یه بار خوبه بیشترش دلو میزنه.

من چند وقت پیش دو هفته مجبور شدم کلا غذای بیرون بخورم دیگه اخراش حااالم بهم میخورد 

گفتم ک سایت نمیام دلتنگتونم 😐😂

ربطش به ماه بعد چیه 😐😂

ربطش به ماه بعد چیه 😐😂

میگم ی ماهه نیومدم سایت😐😐😐

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
حتما چون عادت کردیم نهار برنجی بخورین اینطوره دیگه  به هرحال هرچی خوردی نوش جونت

مرسی عزیزم 😍🧡