2410
2553

فضای سمی هی میخوام دوری کنم‌نمیتونم

تاپیک سوالات قند شکن و پروکسی‌سانی ساقی پروکسی‌ سایت هسدم. "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. دوش سودایِ رُخَش گفتم ز سر بیرون کُنَم،،  گفت کو زنجیر؟ تا تدبیرِ این مجنون کُنَم  ،،قامتش را سرو گفتم سر کشید از من به خشم ،، دوستان از راست می‌رَنجَد نِگارم، چون کنم؟ ،،   نکته ناسنجیده گفتم دلبرا معذور دار ،، عشوه‌ای فرمای تا من طبع را موزون کنم ،، زردرویی می‌کَشَم زان طبعِ نازک، بی‌گناه ،، ساقیا جامی بده تا چهره را گُلگون کنم ،، ای نسیمِ منزلِ لیلی خدا را تا به کی ،،رَبع را برهم زنم، اَطلال را جیحون کنم ،، من که رَه بُردم به گنجِ حُسنِ بی‌پایان دوست  ،، صد گدایِ همچو خود را بعد از این قارون کنم... . من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند 

بچه ها باورتون نمیشهبرای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید،

خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان 

داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید 

باباش بهش ت کرده جریانش چی بود میخواستم بخونم ترکید

فقط 46 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.    پروانم پر زد از پيله رفت…                                            دست بر نميدارن رعد و برقا !حقيقت تلخه مثه ي كافي سر صب..                            بيام ي جي باشه دم ايرپرت ياالله🦥.                                 تو تك ستاره اي هنوز تو اسمون من ي نوري توي تاريكي شب!...🌝🫶�                                                                كاش ميدونستم اخرين غروبه:)ً.                                    قول دادم الكي قول ندم هرچي شد نرم.                           تاريخ باز تكرار شده كسي نميتونه جانيو انكار كنه!!                                    اسمامون رو شناي ساحل چه زود پاك شدن با موجاي دريا               
2571