2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 4866 بازدید | 251 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین خوب نمیشه ک هیچ بیشتر ازتون قایم میکنه و به بابات میگه خواهر کوچیکت فلان کارو میکنه بدشو میگه ن ...

اگه فردا تا جایی برسه که به دختره تجاوز شه چی؟ 

یا اگه خواهرش الگو برداری کنه بدتر از مادره شه چی 

زنی که اینکار میکنه طلاق بگیره هر گوهی میخواد بخوره  حداقل ادم نمیبینش  بیچاره باباش&nbs ...

همیشه میگه طلاقم بده و فلان ولی مطمئنم اگه کار به اونجا برسه عین زالو می‌چسبه به بابام هیچکی عین اون نمیتونه پیدا کنه، از هر لحاظ بگی خوبه فقط ساده س

آدما رو نمیشه فهمید! هر کسی درون خودش یه آدم دیگست!!
یه جوری میزنه زیرش که آدم پشیمون میشه از گفتش،، نگرانی منم فعلا خواهرمه نمیتونم آرومش کنم 

یه مدرکی از گوشیش گیر بیارید که نتونه حاشا کنه عکس از چتاش بگیرید 

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 
همیشه میگه طلاقم بده و فلان ولی مطمئنم اگه کار به اونجا برسه عین زالو می‌چسبه به بابام هیچکی عین اون ...

قشنگ به مادرت بگو انقد مدرک دارم که هم بابا طلاقت بده هم داداشت سرت ببره  

آبرو خانوادمون بردی 

نترس 

اگه فردا تا جایی برسه که به دختره تجاوز شه چی؟  یا اگه خواهرش الگو برداری کنه بدتر از مادره شه ...

منم از این خیلی میترسم، حالا خودشم الگو برنداره تو ناخودآگاهش میمونه و روی رفتاراش تاثیر داره

آدما رو نمیشه فهمید! هر کسی درون خودش یه آدم دیگست!!
آره عزیزم میتونست به یکی از داداشام بگه بمونن با من خونه منو اونو مادر حساب نمیکنم دلم میخواد یبار ج ...

خاک توسرش میتونست بیدارت کنه خوابه یعنی چی.درچرابازبوده؟بعدش چراکاری برات نکردن؟دکتری روانشناسی ادب کردن اون حیوون که به یه بچه رحم نکرده فقط بایدتوخواب یهوبهش تجاوزبشه تابفهمه

اگه فردا تا جایی برسه که به دختره تجاوز شه چی؟  یا اگه خواهرش الگو برداری کنه بدتر از مادره شه ...

دقیقا 

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 
دارم  

عزیزم شما بنظرم تنهاکاری که میتونی بکنی اینه مادرت جدابشه چون لیاقت پدرتون رونداره وبداموزی هم داره برای خواهرتون خیلی تلخه این حرفها ولی چاره ای نیست...بایداون عکسهارو ناشناس برسونی دست پدرت...البته اول ناشناس مادرت روتهدیدکن بهش فرصت بده ببین دست ازهوسرانی میکشه یانه

خاک توسرش میتونست بیدارت کنه خوابه یعنی چی.درچرابازبوده؟بعدش چراکاری برات نکردن؟دکتری روانشناسی ادب ...

هیچ کاری نکرد نه دکتر نه کاری با اون کثافت یعنی نزاشت تا چند ماه نمیتونستم از جلوی خونه ی اون کثافت رد بشم میترسیدم بازم ببینه منو در باز بود من خواب بودم یهو متوجه شدم یکی داره بهم دست میزنه خواستم فرار کنم جلومو گرفت من که زورم بهش نمیرسید 

منم از این خیلی میترسم، حالا خودشم الگو برنداره تو ناخودآگاهش میمونه و روی رفتاراش تاثیر داره

من مشابهش دارم 

زن عموم بود که جلو دخترش اینکار میکرد 

دختر عموم میومد برای مامانم تعریف میکرد مامانش چیکار میکنه 

دختر عموم اون موقع ۴سالش بود 

بعد عموم طلاقش داد 

بخدا دخترش الان کلاس ششم اصلا خونه پیدا نمیشه کسی هم حرف بزنه قورتش میده حتی باباش جلو دارش نیست 

نمیگم با پسر هست یا نه 

ولی همش خونه دوستاش 

مدرسه نمیره 

دومیش دختر خواهر شوهرم اونم طلاق گرفته 

یبار اتفاقی گوشیش دیدم سوم راهنمایی 

مامانش تهدید میکرد میگفت چطور خودت اینکارارو میکنی منم دلم میخواد اینجوری باشم اونجوری باشم