2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 4866 بازدید | 251 پست
خاک توسرش میتونست بیدارت کنه خوابه یعنی چی.درچرابازبوده؟بعدش چراکاری برات نکردن؟دکتری روانشناسی ادب ...

اون آهنگی که اون شب تو جشن پسر عموم میخوندن یه مدت هرجا میشنیدم حالم بد میشد اونجا داشتن میرقصیدن من تو خونمون داشت زندگیم تباه میشد 😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون آهنگی که اون شب تو جشن پسر عموم میخوندن یه مدت هرجا میشنیدم حالم بد میشد اونجا داشتن میرقصیدن من ...

الهی بمیرم برات  توخونه ای که گناه زنامیشه آتیشش نمیدونم چرا دامن بقیه رومیگیره که بی گناهن...بخاطراین ماجرا مجبورشدی دوسال بعدزن پسرعموت بشی؟

الهی بمیرم برات   توخونه ای که گناه زنامیشه آتیشش نمیدونم چرا دامن بقیه رومیگیره که بی گناهن.. ...

آره مجبور شدم باهاش ازدواج کنم اونجا هم خانواده اون روی خوش بهم نشون ندادن دیگه کارم به جایی رسید که دخترمو ول کردم فرار کردم از دستشون 

ازدواج کرد معتاد شده بود زنشم طلاق گرفت بعضی وقتا میگم آهنگی من گرفتش بازم میگم نه کمه واسش 

بخاطرارامش خودت بسپار به اون بالایی هم اون هم کسانی که درحقت کوتاهی کردن...خداخودش برات ازاینطرف جبران میکنه...اتفاقی که برای توافتاده از مرگ یک عزیز بیشتربوده دردش...امیدوارم الان زندگی آرومی داشته باشی آدمهای سمی مثل مادرت رو کاملا حذف کن اززندگیت

منم همین شرایطو دارم ممکنه یاغی شه ولی خواهرش حواسش هس و نمیزاره مث بابای من

خاهر تو الان چطوره کنار اومده 

آدما رو نمیشه فهمید! هر کسی درون خودش یه آدم دیگست!!
بخاطرارامش خودت بسپار به اون بالایی هم اون هم کسانی که درحقت کوتاهی کردن...خداخودش برات ازاینطرف جبر ...

سپردمشون به خدا خودش نشون میده اما هرجا میشنوم به یه دختر تجاوز شده حتی تو فیلمم گریه ام میگیره دردم تازه میشه