2777
2789
عزیزم من در مورد مشکل شما نظر ندادم که انقد پیگیری ها دیگ ریپلی نزن

مشکل من نیست ولی وقتی نظر میدید درست نطر بدید اون بنده خدا زجر میکشه شوهرش مشروب میخوره شما میگی خودتم بخور  به هر حال راه حل درستی نبود 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اونی که هرشب هرشب مسته خوشحال و شاد نیست فقط میخوره که غمهاش یادش بره و الکی شاد باشه

من خودمم اولا میگفتم نه و فلان واینا بعداز۴سال به همسرم گفتم اگه قراره بخوری توخونه کنارخودم بخور

البته کمترپیش میومد بیرون بخوره اونم چطورمیشد دیدم ازوقتی که باهم میخوریم هم به اون خوش میگذره هم به من

بیشترباهم حرف میزنیم خوش میگذرونیم

درسته عقل رو ازبین میبره ولی اگه حد خوردن خودتونو بدونید میتونید باهم دیگه تفریح کنیم

بعداز یه مدت وقتی همسر بده من حال خوردن ندارم دوست ندارم امشب بخوریم مردهم دیگه نمیخوره

البته این نظر شخصی منه خواهشا ریپلای نکنید اینجوری نیست و اشتباه میکنی و ازاین جور چیزا 

شرایط طلاق مگر تو خواب ببینم  آره دوتا دارم ،من دیگه با مشروب خویش کاری ندارم انقد بخوره تا تو ...

من پارسال کلی قرص مسکنو همه چی ریختم تو دبه های عرقش هیچ مرگیش نشد فقط هی بالا میاورد.اما امسال بخاطر توهین تحقیر و خیانتاش میخوام جدا شم

نه باهم بخورن فردا یه بچه هم بیارن بیفته گیر دوتا ادم الکلی روانی

ادم دائم مست قرار نیست بشه که من خودم با همسرم چند ماه ی بار میخوریم یا عروسی یا مسافرت معتاد الکل هم نشدیم عقده خوردن هم نداریم چون میدونیم منعی نداره اونی که دائم میخوره حریص یا می‌دونه طرف مقابل دوست ندارع بدتر لج میکنه

نه باهم بخورن فردا یه بچه هم بیارن بیفته گیر دوتا ادم الکلی روانی

چرا فکر میکنی هرکی که میخوره الکی و روانیه

الکلی به یکی میگن که صبح تا شب داره میخوره و مسته نه کسی که هرزگاهی میخوره

تازه خوده استاتر یه تاپیک زده رفته اونوقت همه رو انداخته به جون هم خودش نیست

ادم دائم مست قرار نیست بشه که من خودم با همسرم چند ماه ی بار میخوریم یا عروسی یا مسافرت معتاد الکل ه ...

دقیقا منم باهمسرم میخوریم حالا مسافرتی باشه جمع دوستانه ای چیزی

الانم که باردارم چون من نمیخورم همسرمم نمیخوره تا بعداز دوران شیردهی که بخواهیم باهم بخوریم

اکی بره دعوا کنه گیر بده زندگی رو جهنم کنه 🤔

دعوا که نه ولی ببرتش پیش یه مشاور راهنماییش میکنه 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭