2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبلا خیلی بهش گیر میدادم که نخوره با اینک زیاد نمیخورد 

گه گاهی خونه میخورد و گاهی هم با رفیقاش ولی نه طوری که مست بشه 

از وقتی که بیخیالش شدم خودش خیلی کمترش کرد 

الان تو خونه یا با رفیقاش نمیخوره فقط مثلا مراسم عروسیی چیزی باشه میخوره ولی بازم نه طوری که مست شه

فقط 1 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
  میشه برای خونه دارشدنم صلوات بفرستی❤️.                  هُوَ رَبُّ المُستَحیل و انت تبکی عَلَی المُمکن  خدایااز تومعجزه میخواهم معجزه ای بزرگ درحد خدابودنت معجزه ای ک اشک شوقم راجاری کند.  ‌ و امامن نیمه شبی خواهم رفت .. ازجهانی که مال من نیست ..اززمینی که مرابیهوده به آن بسته اند!    ‌ حیف فریادمرا بُغض به یغمابرده!یک بغل حرف ولی محض نگفتن دارم!

تا خودش نخواد نمی شه.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
وای دختر چه با هیجان گفتی

۱۰ سال طول کشیده به این مرحله رسیدم اولا عین خلو چلا گریه میکردم و میترسیدم نکنه مشروب بخوره و هوشو حواسش سر جاش نباشه و غلطی کنه الان بعد ده سال دیدم بعلههههه خیلی غلطها کرده تو مستی و خیانتهایی کرده که تو غیر مستی هم ادامه داده دیگه دلیلی نداره بخوام غصه بخورم فقط از خدا مرگشو خواستم برای حاجت روا شدنم بلند بگو امین

۱۰ سال طول کشیده به این مرحله رسیدم اولا عین خلو چلا گریه میکردم و میترسیدم نکنه مشروب بخوره و هوشو ...

پس همدردیم من دوازده ساله با یه بددل مست زندگی میکنم 

باهم بلند بگیم به امید آزادیمون  

چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمیسوزد. اگر سوزد شبی سوزد،شبی دیگر نمیسوزد
۱۰ سال طول کشیده به این مرحله رسیدم اولا عین خلو چلا گریه میکردم و میترسیدم نکنه مشروب بخوره و هوشو ...

دوست منم هر دو میخوردن ولی شوهرش چند دفعه خیانت کرد  

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭
باهم دیگه بخورید 

ناراحته شوهرش میخوره گریه زاری میکنه از کار اشتباه شوهرش  شما میگی با هم بخورید 😑

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭
پس همدردیم من دوازده ساله با یه بددل مست زندگی میکنم  باهم بلند بگیم به امید آزادیمون &nb ...

الهی بگردم اصلا دوست ندارم کسی رو با شرایط خودم ببینم خدا به همه مون صبر بده. به امید ازادیمون .بچه داری شرایط طلاق داری

چند بار باهم بخورن شوهره براش عادی میشه همیشه قرار نیست آدم جنگ کنه که 

عادی میشه یعنی میزاره کنار؟ یا برعکس گفتی اسی براش عادی میشه نه شوهرش 

الهی بگردم اصلا دوست ندارم کسی رو با شرایط خودم ببینم خدا به همه مون صبر بده. به امید ازادیمون .بچه ...

شرایط طلاق مگر تو خواب ببینم 

آره دوتا دارم ،من دیگه با مشروب خویش کاری ندارم انقد بخوره تا تو خواب خفه بشه 

چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمیسوزد. اگر سوزد شبی سوزد،شبی دیگر نمیسوزد
دوست منم هر دو میخوردن ولی شوهرش چند دفعه خیانت کرد  

ببین من فقط به این نتیجه رسیدم واقعا خدا گفته بده دلیل داشته و هر کی میگه خوردمو خودمو کنارل میتونم بکنم و اینا حرف مفته ببخشیدا اینا که با یه قلوپ دوقلوپ کارشون راه نمیفته یه گالن میخورن ببعدم حالیشون نیست چیکارا میکنن شوهر بی ناموس من  جز رابطه تکی  از این سکسای گروهی با دوستاش داشتن که همزمان با یه دختر باشن و فاجعه بارتر از اون اینکه لواط هم میکنن