2789
عنوان

غذای جدید ...😋

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 54 پست
رولت مرغ  کله گنجشکی  انار بیج  غوره مسمی

خب یکیش ک خیلی بنظرت خوشمزس دستورشو بگو اگه زحمتی نیست

وقتی بیایی ای سبز پوش فاطمه خوشحال زهرا میشود وقتی بیای یا اباصالح المهدی  الهم عجل لولیک الفرج  عهد کنیم روزی ۱۰۰ بار الهم عجل لولیک الفرج بخونیم..اماممون خیلی تنهاس و این اوج بی معرفتیه......

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

میشه یکی از تاپیکا مو بگم تو پاک کنی؟اگه امکانش هس

باید ب نی نی یار بگی فکر نکنم ماها بتونیم پاک کنیم

وقتی بیایی ای سبز پوش فاطمه خوشحال زهرا میشود وقتی بیای یا اباصالح المهدی  الهم عجل لولیک الفرج  عهد کنیم روزی ۱۰۰ بار الهم عجل لولیک الفرج بخونیم..اماممون خیلی تنهاس و این اوج بی معرفتیه......

کوبیده مرغ:گوشت سینه و ران مرغ روسری میکنیم (البته فقط سینه هم میشه ولی یکم خشک میشه)با پیاز رنده شده نمک فلفل و زعفران مزه دار میکنیم میتونیم طبق سلیقه توش جعفری خرد شده هم میتونی بریزی و بعد توی تابه سرخش میکنی. حالا میتونی سیخ بزنی یا مثل کتلت شکل بهش بدی 

خب یکیش ک خیلی بنظرت خوشمزس دستورشو بگو اگه زحمتی نیست

تو گوگل سرچ کنی راحت تره برات چون من هرجوری بگم باز باید خلاصه کنم برات سخته

دلم پر میکشه یبار دیگه بگم بابا🖤                                       زیرگروه آبی💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙    وزن شروع۸۰.   ۷۸,۸۰۰💙۷۷,۸۰۰💙  ۷۶،۷۰۰           وزن فعلی   ۷۵،۵۰۰💙      هدف اول۷۶🔓 هدف دوم ۷۲🔒هدف سوم۶۸🔒هدف چهارم۶۴🔒 هدف آخر۶۰💪  پروفایل سرگروه ها 💙چالش زمستونی💙تاپیک مانکن های زیبا    💙
کوبیده مرغ:گوشت سینه و ران مرغ روسری میکنیم (البته فقط سینه هم میشه ولی یکم خشک میشه)با پیاز رنده شد ...

بنظر ک خوشمزس😋

تو گوگل سرچ کنی راحت تره برات چون من هرجوری بگم باز باید خلاصه کنم برات سخته

باشه عزیزم مرسی

تو تاپیک حذف میشه

خب  باشه گلم وایسا یه سر برم تو تاپیک حذف بیا اونجا لینک تاپیکتو بده

طرز تهیش هم بگو بی زحمت ابجی . من ک نریختم 

گوشت مرغ چرخ کرده

سیر

پیاز 

فلفل و زردچوبه و نمک و زعفرون

اگه دوست داشتی دوتا سیب زمینی رنده کن

آب پیاز رنده شده و سیب زمینی رنده شده رو بگیر و بعد همه موتد رو باهم قاطی کن. خوب ورز بده و یک ساعت بذار یخچال بمونه. بعد به شکل کتلت درببار و تو روغن داغ سرخ کن

خیلیا تخم مرغ و آرد میریزن 

ولی چون بار اولته یه دونه تخم مرغم بریزی بد نیست تا وا نره

چجوریه طرز تهیشون؟

رولت مرغ هم همون مواد کوبیده مرغ رو رو یه پلاستیک یا سلفون پهن میکنیم بعد توش زرشک و جعفری و یا مثلا پیاز داغ و هویج میذاریم مواد توش اختیاریه من هویج و پیاز و زرشک تفت میدم،بعد رولش میکنیم میذاریم تو یخچال یه نیم ساعتی درش میاریم و سزخش میکنیم بعد رولت رو که در آوردی تو همون تابه پیاز داغ درست کن با رب گوجه و ادویه تفت بده خامی رب که رفت رولت رو توش بذار و بزار دم بکشه میتونی آخراش هم یکم زعفرون دم کرده بریزی 

گوشت مرغ چرخ کرده سیر پیاز  فلفل و زردچوبه و نمک و زعفرون اگه دوست داشتی دوتا سیب زمینی رند ...

مرسی عزیزم🥰نمیشه آرد بجای تخم مرغ بریزم؟

ببخشید مرغ رو باید چرخ کنی من اشتباهی نوشتم روسری🤣

😂دوساعت داشتم میخوندم ک چرا این اینجوریه

ژامبون تنوری چطوریه؟طرز تهیشو میگی

ژامبون تنوری هم کالباس رو میچینی توی قالب یا ظرف پیتزا بعد روش قارچ،فلفل دلمه و پنیر پیتزا میریزی چند لایه همین کارو تکرار میکنی،بعد میذاری فر طلایی رنگ بشه،بعد باید بذاری تو نون باگت و بخوری