2777
2789
عنوان

اطرافیان تون دیدین یا خودتون ک ...

679 بازدید | 72 پست

ک مثلا محدود باشین 

بعد برطرف کردن ؟

اونایی ک ازدواج کردن چیشدن؟

اونایی ک درس خوندن چی؟

منطور من از محدودیت این نیست ک میگن قبل از ۹ خونه باش 

منظور من اینه ‌ک کلا میگن خونه باش 

بعد از طرفی حتی مدرسه هم باهام میان من ک دبستانی نیستم آخه 

پس حتما اگ دانشگاه هم بخوام برم میخوان باهام بیان 

میترسن ابرو شون بره لابد 

اگ قرار باشه دانشگاه خودم برم الانم میذاشتن ک برم مدرسه 

پس چیکار کنم ؟ 

شوهر کنم ؟

خودکشی کنم ؟

بدبختی اینه خودشون هم جایی نمی‌برند ک منو 

یک سره خونه 

یک سره 

فوووووووووقش پیاده روی با مامانم 

ستاره ها تو تاریکی میدرخشن🪐

بله دیدم. 

خانم رفت دانشگاه شهر دیگه 4سال درس خوند

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره دخترداییهام

الان ازدواج کردن، نسبتا راحت ترن

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....

محدود بودم ولی مدرسه نمیبردن جز مدرسه جای دیگه نمیذاشتندتنها برم ولی رفتم دانشگاه کاملا برعکس شد دیگه اصلا بهم گیر ندادن و کاملا آزاد بودم

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

روم حساسن تا حالا تنها بیرون نرفته بودم حتی بلد نیستم یه آب معدنی از سوپر بگیرم ولی چندماهه تنها میرم کلاس که اون سمت شهره یکم ارتباطاتم وسعت پیدا کرده😑

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍
آره دخترداییهام الان ازدواج کردن، نسبتا راحت ترن

خداروشکر 

تا حالا بار ها اتفاق افتاده 

ک مثلا خواستم کلاسی برم کسی نبوده من رو ببره نداشتن برم بابام میخواد بره بیرون میگه در رو قفل کن 

محدود بودم ولی مدرسه نمیبردن جز مدرسه جای دیگه نمیذاشتندتنها برم ولی رفتم دانشگاه کاملا برعکس شد دیگ ...

آخه من خواهرم رفت بعد بابام دنبالش میرفت با اینکه اون موقع عروسی هم کرده بود فک کنممم 

تازه بابام بعد نامزدی خیلی حساس تر میشه 

روم حساسن تا حالا تنها بیرون نرفته بودم حتی بلد نیستم یه آب معدنی از سوپر بگیرم ولی چندماهه تنها میر ...

خب میدارن بری برا من نمیذارن

خداروشکر  تا حالا بار ها اتفاق افتاده  ک مثلا خواستم کلاسی برم کسی نبوده من رو ببره نداش ...

هعی راهکاری ندارم اگه میتونی به یکی بگو باهاشون صحبت کنه🥲

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍

کلاسهای مختلف ثبت نام کن ورزش زبان طراحی نمیدونم موسیقی حتی درسی وقتتو پر کن خونه نمون به مرور هم آزادترت میذارن چون وقت نمیکنن تمام مدت ببرن بیارنت🤷‍♀️و در ضمن ثابت کن تنهایی خودت از پس خودت بر میای و مسئولی اگه ببینن از پس کارها بر نمیای تمام مدت دنبالتن 

غنچه با دل گرفته گفت: زندگی  ...  زندگی لب ز خنده بستن است   گوشه ای درون خود نشستن است  ...  گل به خنده گفت: زندگی شکفتن است   با زبان سبز راز گفتن است ...  گفتگوی غنچه و گل از درون باغچه باز هم به گوش میرسد...  تو چه فکر میکنی   کدام یک درست گفته اند   من فکر میکنم گل به راز زندگی اشاره کرده است   هرچه باشد او گل است  ...  گل یکی دو پیرهن بیشتر ز غنچه پاره کرده است   "قیصر امین پور"