2777
2789
عنوان

استارت رژیم🤣

472 بازدید | 29 پست

بچه ها خیلی وزنم رفته بالا بزور لباس برام پیدامیشه خیلی اعصابم خرد شده از وزن ۵۰ رسیدم ۸۰ ، البته قدم خیلی بلنده نشون نمیده ۸۰ باشم، خلاصه میخوام فقط یکم سایز کم کنم...امروز صبح پاشدم صبحونه کم خوردم، قصد دارم یک هفته ای حداقل یک سایز کمتر کنم، حالا الان که ظهره حالم داره بد میشه چون هیچی نخوردم بنظرتون چیا بخورم برای نهار که رژیمی بشه😖؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اسییی منم لایک کن

تو رژیمی؟ چیا میخوری ؟ یه رژیم هست ژنرال موتورز که فقط میوه ایناس ، خیلیا نتیجه گرفتن ،اما من روز اول چون خیلی سفت و سخت رو برنامه پیش رفتم وا رفتم از گشنگی، حالا تصمیم گرفتم یه چیز تو مایه های ژنرال موتورز بگیرم اما وقتی داشت حالم بد میشد سرییع یه قاشق غذایی چیزی بخورم نیفتم ، یا مثلا غذاهای رژیمی اینا پیدا کنم

منم خیلی وزنم  بالا رفته بود با کالری شماری کم کردم.برنج و نون رو در روز یکی ش رو فقط میخوردم.صبحانه اکثرا فقط میوه میخوردم.یا یکی سیب یا یکی موز.واسه میان وعده خرما در حد 3 تا دونه.یکی دیگه هم میوه تا قبل ناهار میخوردم.چون شاغلم و 4 ونیم میرم خونه ضعف میکردم.واسه ناهار اگر پلو بود یکی و نصف کفگیر پلو بود با خورشت و سالاد کاهو و ماست.اگر قاطی پلو بود دوتا کفگیر.غذای نونی هم بود 3 تا کف دست.دیگه چیزی نمخوردم تا شب که یا یه کاسه سالاد میخوردم یا یکی میوه.همین.هفته ای یکبار هم چیت داشتم که حتی پیتزا هم میخوردم اون روز.راحت هفته ای یک کیلو بدون سختی کم میکردم.

من پارسال تابستون ی رژیم گرفتم  سالاد بدون سس  فقط کاهو پیچی ،گوجه ،خیار ی دونه کوچیک، م ...

عصری پاشم برم پیاده روی ، شده خودمو جرواجر کنم باید یکم سایز کم کنم

تو رژیمی؟ چیا میخوری ؟ یه رژیم هست ژنرال موتورز که فقط میوه ایناس ، خیلیا نتیجه گرفتن ،اما من روز او ...

پارسال رژیم گرفته بودم ولی  الان ی دو یا سه کیلو اضافه وزن دارم

باید 49 باشم 

53 هستم البته فکر کنم کمتر باشم بیشتر نیستم

ناهارها تو یک ماه همون رو میخوردم 

صیحانه هم ی دونه مربعی نون تست با هرچی دوست داشتم پنیر وعسل و.... کره بادوم زمینی

😇

چقدر خوب ، من صبحانه کیک خوردم ، پس باید اینو قطع کنم

آره یادم رفت بهت بگم.قند و شیرینی و شکر رو کلا حذف کن.ریزه خواری اصلاااااا و ابدااااا نداشته باش.مغزیجات آجیل خیلی کالری داره بذار برای روز چیتت بخور.صبحانه میتونی به جای میوه یه لیوان شیر با خرما بخوری.مکمل سلن پلاس و زینک و فولیک اسیدرو هم  از داروخونه بگیر بخور

تو رژیمی؟ چیا میخوری ؟ یه رژیم هست ژنرال موتورز که فقط میوه ایناس ، خیلیا نتیجه گرفتن ،اما من روز او ...

به هیچ عنوان گرسنه نمون که متابولیسمت میاد پایین و کم نمی کنی...غذای کم کالری و رژیمی کم نداریم یه سرچ کن

غنچه با دل گرفته گفت: زندگی  ...  زندگی لب ز خنده بستن است   گوشه ای درون خود نشستن است  ...  گل به خنده گفت: زندگی شکفتن است   با زبان سبز راز گفتن است ...  گفتگوی غنچه و گل از درون باغچه باز هم به گوش میرسد...  تو چه فکر میکنی   کدام یک درست گفته اند   من فکر میکنم گل به راز زندگی اشاره کرده است   هرچه باشد او گل است  ...  گل یکی دو پیرهن بیشتر ز غنچه پاره کرده است   "قیصر امین پور"