2777
2789
عنوان

استارت رژیم🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 29 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عصری پاشم برم پیاده روی ، شده خودمو جرواجر کنم باید یکم سایز کم کنم

پیاده روی خیلی خیلی طولانی نباشه درحد40 دقیقه کافیه 

چون غذا زیاد مصرف نمیکنی ک بعد انرژی برای انجام فعالیت نداری فعالیت زیاد بشه دوباره نیاز داری به غذا خوردن 

منگ هیچ وقت با ورزش نتونستم لاغرشم🤣

😇

پیاده روی خیلی خیلی طولانی نباشه درحد40 دقیقه کافیه  چون غذا زیاد مصرف نمیکنی ک بعد انرژی برای ...

😅من یه ماه پیش با دوستم صبح ها رفتیم پیاده روی ، یک هفته ای کلی متناسب شدم ....فامیلمون چندماه منو ندیده بود اومد گفت لاغر شدی!خودم ک نفهمیدم

😅من یه ماه پیش با دوستم صبح ها رفتیم پیاده روی ، یک هفته ای کلی متناسب شدم ....فامیلمون چندماه منو ...

عه خیلی عالیه پس اگ میتونی و مثل من نیستی  برو پیاده روی زودتر به نتیجه میرسی

😇

اره عزیزم ولییی همین دوکلیو خیلیی به چشم میاد ک چاق شدم

چاقی زهر مار هر گرمش کلا به چشم میاد ، چند ردز پیش خالم رفته بود یه تولیدی برای خرید شومیز چون قیمتاش پایین بود گفتم خاله برا منم بخر ، رفته بود یه شومیز کوچولو خریده بود برام ، بهش میگم آخه خاله جان این چیه خریدی مگه نمیبینی چاقم ...میگه ظاهرت که شبیه دخترمه چرا پس تنت نمیشه😅🤣میگم باباجان به چشمت اعتماد نکن من دارم میترکم از چاقی خبرنداری

عه خیلی عالیه پس اگ میتونی و مثل من نیستی  برو پیاده روی زودتر به نتیجه میرسی

آره روزی یک ساعت میرفتیم ، خودم نفهمیدما ، اما فامیلمون سریع گفت جمع جور شدی