2777
2789
عنوان

مایع دستشویی🧴🧴🧴🧴🧴

2346 بازدید | 41 پست

کاربری قبلیم تعلیق شد نمیدونم چرا اما بگذریم)

بچه ها از اونجایی که خانوادم همه وسواس دارن و هر هفته یه مایع دسشویی میخریم فوق فوقش دیگه خیلی خیلی تا یک هفته نیم ببرمون اونوقت مایعشم اوه107هزار تومان 2000گرمی میخا چند پمپ بزنی تا یه کف خوب کنه با این وضعیت گرانی فکر کنم باید هر چی در میاریمو بدیم مایع دسشویی.

امروزم طبق معمول بعد یه هفته نیم مایعمون تموم شد و از سر ناچاری یه پمپ خیلی ریز اندازه یه ناخون از مایع ظرفشویی پریل زدم دستم و یه کف فوق العاده کرد و بعد از شستن هم خیلی بهتر از مایع دسشویی شست و پوست دستم هم خشک نکرد فقط کمی خارش داشت مایع پریل40تومنه تصمیم گرفتم از این به بعد جا مایع دسشویی ظرفشویی پریل بیارم40تومن واقعا مفته با اون قدرت پاکیزگی که داره بنظرتون بهتر نیس این ترفند؟حدقل ته ماه یه چیزی واسمون بمونه بدیم خوردو خوراک😂

فوم دستشویی ب صرفه تره

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔

۴ لیتری بخرید بزرگا

ب ااین زودی تموم نمیشه

گاهی هم نصفه اشو با اب پر کنین

بعد هم بیشتر میاد هم کف میکنه

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بارش محتوا😐❤️

هوم  

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

پروفايلت😋😋

😘