2777
2789
عنوان

مایع دستشویی🧴🧴🧴🧴🧴

| مشاهده متن کامل بحث + 2346 بازدید | 41 پست
تبلیغ پریل بود!!؟؟ 😐

اره اصنم متوجه نشدیم😆

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

دهنت😂😂😂آره مه صاحب شرکت پریلم مشتریم کم شدن اومدم اینجا تبلیغ کنم😕😂

اخه کلی راه حل دادیمت 

همینو دیدی فقط

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

مایع ظرفشویی برای توی دستشویی فکر نکنم خوب باشه چربی رو ازبین میبره میکروب رو فکر نکنم

اگه میکروب کش نباشه پس این همه آدم که دهن میزنن به ظرف تو رستورانو هزار جا دیگه  دهنی همو میخورن هزارو یه بیماری میگیرن😐

۴ لیتری بخرید بزرگا ب ااین زودی تموم نمیشه گاهی هم نصفه اشو با اب پر کنین بعد هم بیشتر می ...

خونه ما هرچی مایع سفت تر باشه یه چند روز دیر تر تموم میشه وقتی آب قاطیش کنی درجا میره چون پمپ بیشتری میزنن😑

اون4لیتریا ازشون دیدم اصن کف ندارن مگر اون گروناشو بگیری من دارم اوه دو لیتری میخرم107هزار دیگه4لیتریشو بخرم میوفته200یا300کلا نمیصرفه

چه خبره سر هفته ما تو ی هفته ی مایع کوچیک هم تموم نمی‌کنیم دستتون پوست روش مونده ؟

دیگه وسواسه بسوزد پدر این کرونا که همه ی وسواسای مردم از اونجا اوج گرفت😑

دیگه وسواسه بسوزد پدر این کرونا که همه ی وسواسای مردم از اونجا اوج گرفت😑

به نظرم از کارخونه خرید فله ای داشته باشید حداقل ی چیزی براتون بمونه

خوب درمان کنید خودتونو اینطوری که نمیشه آسیب می‌بینید 

به نظرم از کارخونه خرید فله ای داشته باشید حداقل ی چیزی براتون بمونه خوب درمان کنید خودتونو اینطوری ...

فکر خوبیه تا حالا ب فکرم نرسیده بود خرید عمده ای👍

اینجور بصرفه تر میشه