شاید دکترت خوب نبوده ،ابریزش نباید داشته باشی ،بعد یک هفته که قالب و برداری دیگه خون آبه نباید بیاد ،ولی ورم بینی دیگه باهات بعد ۶ ماه تقریبا نصف میشه اما یک تا دو سال زمان میبره کامل بره بستگی به جنس پوستت داره
سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
اصلا با دماغم راحت نیسم خشک میشه اذیت میکنه خون ابه ندارم ولی فقط اذیتم و تنفسم هنوز کامل نشده
چرا پیش دکتر خودت نمیری ،داخل بینیت حتما خیلی ورم داره که خوب نفس نمیکشی دکتر ماهر نبوده ،کرم ویتامین اد بگیر اطراف بینی که خشک میشه بزن باید مرتب داخل بینی و شستشو بدی مواظب باش عفونت نکنی اگر خوب شستشو ندی عفونت میکنی من قطره استریل چشم و بینی بتامتازون گرفتم از داروخانه و داخل بینی میزدم برا استریل کردن اما برو حتما دکتر خودت ببین چی میگه
شما چند وقته عمل کردی کی ادم با بینی جدیدش راحت میشه چون کلافم کرده واقعا
اصلا عمل بینی اسون ترین عمل ه از زایمان هم راحتره فقطسختیش اینه هفته اول باید مستقیم بخوابی من روش دکترم این بود تامپون برام نذاشت،تا ۵ روز اول خونابه داشتم از بینی اما روز هفتم رفتم حموم بعد رفتم قالب و برداشتم دیگه چسب زد و هیچ مشکلی نبود فقط ورم خود بینی بود که. چون پوستم ضخیم بود زیاد بود که به مرور کم شد هنوزم ورم دارم اما کم من اسفند ۱۴۰۰ عمل کردم امادکتر بعد دو هفته رفتم ویزیت بهم قرص ای خشک کننده داد گفت تا دو هفته بخور خدای نکرده عفونت نگیری باید داخل بینی با سرم شستشو تمیز کنی داروخانه داره
دو سه روز اول دراز کشیده بودم تامپون در اوردم میرفتم پارک با خانواده سرمو گرم میکردم بعدشم گچ باز کردم تموم شد ولی از لحظه اول مشکل تنفسی نداشتم تا الان که ۹ ماهه تقریبا ولی هنوز ورم داره بینی من گوشتی بود یه ذره حالت قوز اومد بالا کم کم داره میره دکتر گفت ورمه پیش دکترمم نرفتم از بعد برداشتن گچ