2777
2789
عنوان

گوشت ارزون

| مشاهده متن کامل بحث + 4538 بازدید | 161 پست
اونوقت الان تو اون یکی تاپیک میگفتن شما توقعاتتون از زندگی بالاست و ناامید هستید الکی از زندگی 🥴

اونا خودشونو زدن به نفهمی 

جان انسان که تربیت نشود آدمی گاو می شود به مرور......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونوقت الان تو اون یکی تاپیک میگفتن شما توقعاتتون از زندگی بالاست و ناامید هستید الکی از زندگی 🥴

به خدا همین تو ذهنم بود که تگش کنم

گفتم بیخیال ارزششو ندارن

میخوام بکشم یسریا رو

خدانور لجه ای🥺🩶💫
اره برای خورشت سبزی بهتر گوشت دیگه عست فقط کلسترلش زیاده اگه چربی داری کم مصرف کن

چربی ندارم ولی همسرم یه مقدار داره

این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆
بعد از هر نماز واجب دعای فرج بخون به نیت افزایش رزق و روزی 

چشم عزیزم

این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆
خدا  رحم  کنه  به هممون  به کجا داریم  میریم😔

واقعا نمیدونم، همش نگران اونایی ام که بچه هم دارن و وضعشون مثل منه، باز من بالغم یه جوری کنار میام، طفلی بچه هایی که این جوری ان

عزیزم قلوه گاه گوسفند، ارزونترین قسمت گوسفنده. ولی چربه. 

پس چون چربی شون بالاست ارزون تره؟

دعای فرج سرچ کن کوتاهه اما تاثیر زیادی داره تو رزق و روزی

الهی عظم البلا؟ 

یا همون اللهم کن لولیک؟

ما چهار پنج کیلو گرفتیم شد یکو خورده ای💔

وای🥲

شاید. شامل دنده گوسفند هم میشه. برا چرخی و هم برای ابگوشت خوبه. 

ممنونم عزیزم 

ما چهار پنج کیلو گرفتیم شد یکو خورده ای💔

کیلویی سیصد و خورده ای یعنی تازه میخواستیم گوشت خودمونو بدیم چرخ کن طرف گف این همش چربیه گفتیم خب اضافه کن بهش چهارکیلو اضافه کرد یهو😂

جان انسان که تربیت نشود آدمی گاو می شود به مرور......