2777
2789
عنوان

گوشت ارزون

| مشاهده متن کامل بحث + 4538 بازدید | 161 پست
نمیدونم بخدا گوشت نمیخریم اصلا

ببین عزیزم سنگدون مرغ و گوشت شتر مرغ همون خواص گوشت قرمز رو داره البته لوبیا قرمز و سویا هم پروتیین بیشتری نسبت به گیاهان دیگه دارن سعی کن اگه به هردلیلی مثلا گیاه خواری گوشت رو از سبد غذایی حذف کردی مراقب باش پر وتیین رو حذف نکنی

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
گوشت زبان گاوم ارزونتره و پروتئینشم بیشتره  با گوشت دور گردنش میفروشن اطراف ما دور100هست

قوت داره؟ اگه خوبه که سوال کنم بگیرم

این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ب نظرم با ی ذره گوشت ویتامین برنمیگرده ی بسته قرص مولتی و اهن بگیر بخور  حبوباتم خوبه منم نم ...

قرص مقطعیه و هیچ وقت جای تعذیه مناسب رو نمیگیره

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
ببین عزیزم سنگدون مرغ و گوشت شتر مرغ همون خواص گوشت قرمز رو داره البته لوبیا قرمز و سویا هم پروتیین ...

منم همیشه همون سنگدون رو می‌گیرم، چرخش میکنم لستفاده میکنم

این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆

[QUOTE=294673193]آره میشه، یه وقتایی آدم این قدر گیر می‌کنه دیگه ترجیح میده پول غذا و خوراک رو کمتر بده،دیدم که میگ

ان شاءالله که مشکلات همه حل بشه واقعا

واقعاااا دردناک خیلی

میشه برای ظهور آقا یه صلوات بفرستید☺️♥️
ببین عزیزم سنگدون مرغ و گوشت شتر مرغ همون خواص گوشت قرمز رو داره البته لوبیا قرمز و سویا هم پروتیین ...

مرسی عزیزم.نه میخوریم خداروشکر فقط شوهرم نمیدونم چرا این ی قلمو نمیخره هیچوقت میگه بلد نیستم😐

آره میدونم عزیزم😔 

امضاتون خیلی قشنگه

حبوبات فله ای بخر ارزونتره

فروشگاه محلمون فله میاره می‌گیرم ازش، ربع کیلو ربع کیلو میخرم

امضاتون خیلی قشنگه

ممنون عزیزم

اونوقت الان تو اون یکی تاپیک میگفتن شما توقعاتتون از زندگی بالاست و ناامید هستید الکی از زندگی 🥴

😑

نمیدونم چنده  ولی قصابی ها مخلوط برا آبگوشتی رو ارزونتر میدن از کنارش رد شدنی به چشمم خورده ق ...

من مجبورم خودم برم خرید، آخه بهتر مواد غذایی رو میرسونم و ارزون میخرم، مگه برم چند تا استخون آبگوشتی بگیرم