fafa۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 5577 عنوان گوشت ارزون 4535 بازدید | 161 پست شنیدم تیکه های ته مونده گوشت رو ارزون تر میدن، درسته؟ بعد کجای گوسفند میشه؟ چند در میاد؟ کسی میدونه؟ این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆 1402/03/17 | 05:00 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لحظه_باریدن_باران عضویت: 1401/02/10 تعداد پست: 5431 اهل کجایی؟ بی بی هم نشدیم ......... شازده و مش قربون بخاطرمون جنگ کنن 🤧😅
fafa۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 5577 اهل کجایی؟ مشهد عزیزم این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆
fafa۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 5577 نمیدونم بخدا گوشت نمیخریم اصلا منم همینم، گه گاهی مرغ میگیرم، ولی ویتامین بدنم به شدت پایینه و ضعف دارم، واسه همین اومدم بپرسم ارزونش گیر میاد بگیرم یا نه این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆
fafa۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 5577 سر کوچه ما ۱۸۰ میده کجای گوسفنده؟ همین تیکه تیکه هایی که میمونه؟ این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆
ملکه_یخی99 عضویت: 1402/01/22 تعداد پست: 4017 نمیدونم بخدا گوشت نمیخریم اصلا راست میگید؟؟مگ میشه اخه میشه برای ظهور آقا یه صلوات بفرستید☺️♥️
منچ9 عضویت: 1400/05/26 تعداد پست: 12702 این گوشت ها یخ زده برزیلی؟کیلو چنده؟من مرغ و شنیدم دونه ۵۰ از این تخم گذارا دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚
nazi7598 عضویت: 1399/11/06 تعداد پست: 21482 دقیق نمیدونم همه جا ممکنه باشه مثلا موقع تمیز کردن گوشت ببخشید اضافات یا تیکه های نازک تر کنار بزارن
یاس۷۷۷ عضویت: 1399/01/25 تعداد پست: 10404 منم همینم، گه گاهی مرغ میگیرم، ولی ویتامین بدنم به شدت پایینه و ضعف دارم، واسه همین اومدم بپرسم ارز ... بمیرم برات بخدا ماهم اوضاع مالیمون تعریفی نداره ولی خب دیگه گوشتو از آشناقسطی میخریم
fafa۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 5577 این گوشت ها یخ زده برزیلی؟کیلو چنده؟ من مرغ و شنیدم دونه ۵۰ از این تخم گذارا مرغ تخم گذار خیلی دیرپزه، جونی هم نداره به اون صورت، برزیلی رو نمیدونم، من یه هشتاد دارم میخواستم همونو گوشت بگیرم، ولی قرمز، خیلی وقته نخوردم این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆
hooooof عضویت: 1401/08/02 تعداد پست: 16197 منم همینم، گه گاهی مرغ میگیرم، ولی ویتامین بدنم به شدت پایینه و ضعف دارم، واسه همین اومدم بپرسم ارز ... عزیزدلم...انشالله گیرت بیاد فقط میدونم گوشتای منجمد ارزونترن
fafa۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 5577 بمیرم برات بخدا ماهم اوضاع مالیمون تعریفی نداره ولی خب دیگه گوشتو از آشناقسطی میخریم بازم خوبه آشنا دارید☺️ این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆