2777
2789
عنوان

بیایین بخندیم😂😂😂

369 بازدید | 55 پست

از سوتی های خده دارتون بگین😂

من خودم اینجوریم که از بین ۱۰ تا جمله حرفی که میزنم دوتاش سوتی وحشتناک حساب میشه😅😅

مثلا امروز پسر عمه ام خونمون بود(بچه مدرسه ایی) بعد میخواست بره داشت خداحافظی میکرد

به داداشم گفت مهدی خداحافظ 

در صورتی که اسم داداشم محمد هست

بعد من همون موقع میخواستم بهش بگم تو راه مواظب خودت باش 

که همون لحظه بچه هم اسم داداشم رو اشتباه گفت

منم اون وسط کلا قاطی کردم

یهو با صدای بلند گفتم  ؛ محمدتون باش 😶😶😅😅😅

کلی هم مهمون داشتیم🤒🤒🤕🤯

اولش متوجه نشدم،،،بعد دیدم همه یه جوری دارن نگام میکنن ،،،فهمیدم بله عجب سوتی وحشتناکی دادم

خلاصه که ذوب شدم از خجالت 🤣🤣🤣🤣🤣

نخوندم چی نوشتی فقط اومدم باهات بخندم😂😂😂😂

چقد درگیر حواشی زندگی هستیم، دلیل زندگیمونو گم کردیم، هدف هامون رو گم کردیم، یادمون میره عزیزانی مثه بچه هامون مثه مادر❣ خونواده داریم! ک سلامتی شون خیلی واجبتر از تغییر دکوراسیون خونمونه! حال دلشون، اینکه با محبت باهاشون حرف بزنیم ! خیلی واجبتر از حرص خوردن و غیبت ما از جاری و خواهرشوهر و فلانه!  کاش یکم بیشتر حواسمون ب کارامون باشه❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی خنده دار بود😑

كُلُّ نَفْسٍ ذَائِقَةُ الْمَوْتِ ۗ وَإِنَّمَا تُوَفَّوْنَ أُجُورَكُمْ يَوْمَ الْقِيَامَةِ ۖ فَمَنْ زُحْزِحَ عَنِ النَّارِ وَأُدْخِلَ الْجَنَّةَ فَقَدْ فَازَ ۗ وَمَا الْحَيَاةُ الدُّنْيَا إِلَّا مَتَاعُ الْغُرُورِ                هر کسی مرگ را می‌چشد؛ و شما پاداش خود را بطور کامل در روز قیامت خواهید گرفت؛ آنها که از آتش (دوزخ) دور شده، و به بهشت وارد شوند نجات یافته و رستگار شده‌اند و زندگی دنیا، چیزی جز سرمایه فریب نیست!
مرسی که خیلی خندیدی🙁🙁👀👀

😂

كُلُّ نَفْسٍ ذَائِقَةُ الْمَوْتِ ۗ وَإِنَّمَا تُوَفَّوْنَ أُجُورَكُمْ يَوْمَ الْقِيَامَةِ ۖ فَمَنْ زُحْزِحَ عَنِ النَّارِ وَأُدْخِلَ الْجَنَّةَ فَقَدْ فَازَ ۗ وَمَا الْحَيَاةُ الدُّنْيَا إِلَّا مَتَاعُ الْغُرُورِ                هر کسی مرگ را می‌چشد؛ و شما پاداش خود را بطور کامل در روز قیامت خواهید گرفت؛ آنها که از آتش (دوزخ) دور شده، و به بهشت وارد شوند نجات یافته و رستگار شده‌اند و زندگی دنیا، چیزی جز سرمایه فریب نیست!

معاون مدرسمون امروز صبح زنگ زد که بپرسه چرا کتاب ثبت نام نکردمو بگه سایت بزودی بسته میشه 

منم خواب بودم ک یهو گوشیم زنگ خورد جواب دادم با صدای خوابالود 

پرسید خواب بودی گفتم آره😔😂

موقع خداحافظیم گف ب خوابت ادامه بده عزیزم 

منم ک آبببب شدممممممم

«پرسیدند:آیا‌ او را در حدِ مرگ دوست داری؟        گفتم:بالای قبرم از او صحبت کن و ببین چطور مرا زنده می کند...🌱🤍»                                                                «چگونه می‌شود به شاخه‌ی شکسته فَهماند که باد عذر خواهی کرده است...؟❤️‍🩹»                                                    #محمود_درویش🌱💎