2777
2789
عنوان

بیایین بخندیم😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 55 پست

من یادم نیست سوتی داده باشم 

بقیه اگه سوتی دادن بگن

كُلُّ نَفْسٍ ذَائِقَةُ الْمَوْتِ ۗ وَإِنَّمَا تُوَفَّوْنَ أُجُورَكُمْ يَوْمَ الْقِيَامَةِ ۖ فَمَنْ زُحْزِحَ عَنِ النَّارِ وَأُدْخِلَ الْجَنَّةَ فَقَدْ فَازَ ۗ وَمَا الْحَيَاةُ الدُّنْيَا إِلَّا مَتَاعُ الْغُرُورِ                هر کسی مرگ را می‌چشد؛ و شما پاداش خود را بطور کامل در روز قیامت خواهید گرفت؛ آنها که از آتش (دوزخ) دور شده، و به بهشت وارد شوند نجات یافته و رستگار شده‌اند و زندگی دنیا، چیزی جز سرمایه فریب نیست!
یه بارم پیش یه مهمون دیگه موقع خدافظی تو کوچه  باد صدا دار زد🤣🤣🤣🤣 آبرو نمونده بود واسش😂

واااااااااااااای نههههههه🤣🤣🤣🤣این دیگه واقعا ذوب شدن داره😂😂😂

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یه لحظه صبر کن الان خندم میگیره 

تایپک هامو بخونید به راهنمایی هاتون نیاز دارم دعاتون میکنم،، تازه وارد نیستم کاربری قبلیم با شماره خودم نبود گفتم نی نی یار تعلیق کرد
آخی 😂😂😂😂صداقتت رو عشق است😂😂😂

الان با خودم میگم اخه من چرا بایدددد اینو بگممممم😂🤣

«پرسیدند:آیا‌ او را در حدِ مرگ دوست داری؟        گفتم:بالای قبرم از او صحبت کن و ببین چطور مرا زنده می کند...🌱🤍»                                                                «چگونه می‌شود به شاخه‌ی شکسته فَهماند که باد عذر خواهی کرده است...؟❤️‍🩹»                                                    #محمود_درویش🌱💎
معاون مدرسمون امروز صبح زنگ زد که بپرسه چرا کتاب ثبت نام نکردمو بگه سایت بزودی بسته میشه  منم ...

عزیزم من الان بخوام مدرسه ثبت نام کنم از کی باید اقدام کنم ؟

تایپک هامو بخونید به راهنمایی هاتون نیاز دارم دعاتون میکنم،، تازه وارد نیستم کاربری قبلیم با شماره خودم نبود گفتم نی نی یار تعلیق کرد
عزیزم من الان بخوام مدرسه ثبت نام کنم از کی باید اقدام کنم ؟

کلاس چندمی گلم؟ 

از الان پیگیر باش دیگه...

«پرسیدند:آیا‌ او را در حدِ مرگ دوست داری؟        گفتم:بالای قبرم از او صحبت کن و ببین چطور مرا زنده می کند...🌱🤍»                                                                «چگونه می‌شود به شاخه‌ی شکسته فَهماند که باد عذر خواهی کرده است...؟❤️‍🩹»                                                    #محمود_درویش🌱💎
خودم جلوی همون مهمونا یبار پذیرایی میکردم استکان و با فلاسک چای آوردم براشون🗿🗿⁦🚶🏻‍♀️⁩⁦⁩

😂😂😂😂😂بنده خدا اون مهمون ها

یعنی با خودشون چه فکر هایی میکنن😂😂😂😂😂

😂😂😂😂😂بنده خدا اون مهمون ها یعنی با خودشون چه فکر هایی میکنن😂😂😂😂😂

😂😂

کلاس نهم بودم صبح کیفمو تو صندوق عقب سرویس جا گذاشتم خالی خالی رفتم کلاس

۱۰ دیقه بعد یادم افتاد کیفم نیس🤣

😂😂 کلاس نهم بودم صبح کیفمو تو صندوق عقب سرویس جا گذاشتم خالی خالی رفتم کلاس ۱۰ دیقه بعد یادم افت ...

خوبه خودتو جا نذاشتی 🤣🤣🤣