2777
2789

قبل زایمان چه چیزاییو برنامه ریختید؟بغیر وسایل بچه...

برا خونه چه کارهایی کردید؟

من سر پسرم انقد غذای بیرون خوردیمو اذیت شدیم میخوام کلی خورشت فریزر کنم...دیگه چی کار کنم؟

فقط یکم تمیزکاری

وااای ک چ روزای سختی رو میگذرونم کاش مشکلم همش غذا میبود

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی کارا داشتم انجام میدادم کە نوزاد یهویی نارس دنیا اومد

بعضی سبزیا و یە سری کارای خیاطیو .....

بعد برگشتیم بعد یە هفتە شوهرم ظرفارو شست مرتب کرد الانم کمک میکنە ولی خونەی کثیفی دارم فعلا استراحت میکنم

منم همش غذای بیرون برام مهم نیست تا چهڵ اینا

غذای فریزری زیادش خوب نیس برات سردی میارە اونم واسە تو کە داری زایمان میکنی دلبندم 

منم بیست هفتمه اونقدر غصه خونه رو میخورم پسرم دو بار جیش کرده و منم کلا تو خوابم موندم که چکار کنم خیلی تنبل شدم شوهر بیچاره از کار میاد خونه رو یکم تمیز می‌کنه دست خودم نیست ولی باید هر روز چهار بار بخوابم 😔

منم لایک ۲۵ هفته ام دومین بچمه ولی انگار اولیه 😵‍💫هیچی یادم نمیاد از اولی 

منم انگار بچه اولمه😟ولی همه چیومن هی نوشتم تجربه هامو قبلا...الان هی دارم میخونمشون سعی میکنم تکرار نکنم اشتباهاتو😬

خیلی کارا داشتم انجام میدادم کە نوزاد یهویی نارس دنیا اومد بعضی سبزیا و یە سری کارای خیاطیو ..... ...

اصلا تا دوسه سالگیم شور خونه کثیف رو نزن.

من الانم پسرم 22ماهشه هنوز فرصت تمیزکاری ندارم...

ما سر پسرم سه ماه غذای بیرون خوردیم واقعا بعضی روزا اشکم در میومد هرجور بود پامیشدم یه غذای خونگی میدرستیدم.

آره بده اما مجبورم فعلا😬😫

اصلا تا دوسه سالگیم شور خونه کثیف رو نزن. من الانم پسرم 22ماهشه هنوز فرصت تمیزکاری ندارم... ما سر ...

چهلمو رد کنم یە مدت بعد اونم کم کم تمیز میکنم و کمکم میگیرم

فعلا بە نی نی میرسمو بیشتر میخوابم این خوابش خیلی حال میدە

منم بیست هفتمه اونقدر غصه خونه رو میخورم پسرم دو بار جیش کرده و منم کلا تو خوابم موندم که چکار کنم خ ...

شور نزن عزیزم وضعیت منم همینه

بقول شوهرم بچه ها بزرگ میشن یه عمر واسه تمیزی وقت هست...

خداروشکر میخوابی عزیزم

من کم خوابم بدترم شدم...بنظرم خواب کمم رو بچه تاثیر میزاره اونم کم خواب میشه...پسرمم مث خودم کم خوابه 

بعد اونایی ک پرخوابن میگن که بچه هاشونم خواب خوبی دارن...انشالله شمام همینجور باشید

شور نزن عزیزم وضعیت منم همینه بقول شوهرم بچه ها بزرگ میشن یه عمر واسه تمیزی وقت هست... خداروشکر می ...

قربونت بشم عزیزم مادرم هم نزدیکمه ولی چون مغازه دارن نمیاد خونه من به من سر بزنه خواهرمم همین طور درسته 14سالسه ولی همه چی از دستش میاد می‌دونی من برا چی ناراحتم میگم اگه مهمون بیاد خونمون چی بگم کلا باید بمیرم 

قربونت بشم عزیزم مادرم هم نزدیکمه ولی چون مغازه دارن نمیاد خونه من به من سر بزنه خواهرمم همین طور در ...

دیگه اون وظیفه مهمونته که اول سرزده نیاد دوم اینکه شعورش برسه شما بارداری با بچه کوچیک...

من ک مادر شوهرم اینا اومدن با یه سینک پر از ظرف...شستن برام😁

دیگه اون وظیفه مهمونته که اول سرزده نیاد دوم اینکه شعورش برسه شما بارداری با بچه کوچیک... من ک مادر ...

خوبه که برات کمک میکنن  بخدامن دلم برا خودم میسوزه هفته بعد جاریم با دوتا بچه کوچیکش و مادر شوهرم که آمدن خونه ما اصلا دست نزدن به چیزی . و می‌گفت من می‌خوابم به بچه هام غذا بده   حتی دستورم میدادن از ساعت ده شب آمدن تا فردا شب ساعت 8اینا منم نشسته می‌خوابیدم یهو می‌دیدم میخندن چون. من ترویید کم کار دارم و چاق میشم مادر شوهرم به من میگه تو فقط سر پا باش کارهاتو انجام بده تا لاغر بشی بقران دو سه روز پیش زنگ زده میگه تهت نظر دکتری گفتم اره گفت تو به جهنم به بچه چیزی نشه کلا یجور شدم 😭