2777
2789
عنوان

همین الان

254 بازدید | 36 پست

چه خبری بشنوی خوشحال میشی؟

راستش خودما دیگه هیچ خبری خوشحال نمیکنه

ولی من هرگز کسی را که به خاطرم گریه کرده بود، ترک نمیکردم هرچه ميخواهی از دست بده به جز دلی كه تلاش ميكند برای خوشحال كردنت دست به كارهای بسياری بزند، بعضی دل ها هيچ جايگزينی ندارن....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه عزیزم غصه نخور، واقعا سخته اما حکمت خدارو نمیدونی

🥺☹️فدات بشم.اره هیچی بی حکمت نیست.ولی از بلاتکلیفی بدم میاد و روح‌و روانمو بهم میریزه🥺

نخ_کش_شد_هرآنچه_در_خیالم_بافتم🙃💔
نمیگم چون مسخره میشم😂🤣

چیه کنجکاو شدم

ولی من هرگز کسی را که به خاطرم گریه کرده بود، ترک نمیکردم هرچه ميخواهی از دست بده به جز دلی كه تلاش ميكند برای خوشحال كردنت دست به كارهای بسياری بزند، بعضی دل ها هيچ جايگزينی ندارن....
🥺☹️فدات بشم.اره هیچی بی حکمت نیست.ولی از بلاتکلیفی بدم میاد و روح‌و روانمو بهم میریزه🥺

واقعا درکت میکنم. خودمم بلاتکلیفه ذهنمو آیندم، چه میشه کرد، فقط خودتو نباز، اگه افسردگی خدایی نکرده بگیری دیگه خانوادشم راضی کنه خوشحال نميشي 

بهم بگه دوستت دارم🥺

کراشمه

بچه ها امروز دو تا پست طنز درمورد کتک با دمپایی مادر فرستاد گفتم اع چی شده باز چ گندی بالا اوردی حاجی(به شوخی من به اون میگم حاجی اونم به من میگه سید) گفت ب مامانم گفتم زن می‌خوام با دمپایی زدم گفت برو تو اتاقت به کارای بدت فکر کن🙂

دیشبم گفت تو چرا اصلا خواب نداری؟از صبح تا الان مه ساعت سه شبه هم نخوابیدی 

(اسمم)اتفاقی افتاده؟گفتم ن مشکلی پیش اومده؟گفتم نه 

گفت پس حتما عاشقی که صبح تا شب خواب نداری 

من خنگگگگگ گفتم نهههه کی گفته 

🥺

بچه ها ممکنه منظورش من باشم؟

سه چهار روزه خیلی صمیمی تر شده و اسممو میگه 

﮼طُ‌دَرمـان‌ِزخم‌های‌ِوجود‌ِمَنـــی🙂♥️🫂دوستان کاربری از ۱۴ خرداد دست منه و تاپیکای قبلی مال من نیست😇💙
واقعا درکت میکنم. خودمم بلاتکلیفه ذهنمو آیندم، چه میشه کرد، فقط خودتو نباز، اگه افسردگی خدایی نکرده ...

انشالله که توهم به خواسته قلبیت برسی🥺🥺

آره واقعا..

نخ_کش_شد_هرآنچه_در_خیالم_بافتم🙃💔
بهم بگه دوستت دارم🥺 کراشمه بچه ها امروز دو تا پست طنز درمورد کتک با دمپایی مادر فرستاد گفتم اع چی ...

چند سالتونه؟طرف چند سالشه