ولی من هرگز کسی را که به خاطرم گریه کرده بود، ترک نمیکردم هرچه ميخواهی از دست بده به جز دلی كه تلاش ميكند برای خوشحال كردنت دست به كارهای بسياری بزند، بعضی دل ها هيچ جايگزينی ندارن....
ولی من هرگز کسی را که به خاطرم گریه کرده بود، ترک نمیکردم هرچه ميخواهی از دست بده به جز دلی كه تلاش ميكند برای خوشحال كردنت دست به كارهای بسياری بزند، بعضی دل ها هيچ جايگزينی ندارن....
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
اخه چون خودش یه روز بحث رابطه های امروزی و .... افتاد گفت من اصلا خوشم نمیاد بخوام دختری رو اذیت کنم بعد بذارم برم اگر واقعا عاشق بشم میرم مطرح میکنم به مادری خواهری چیزی...
﮼طُدَرمـانِزخمهایِوجودِمَنـــی🙂♥️🫂دوستان کاربری از ۱۴ خرداد دست منه و تاپیکای قبلی مال من نیست😇💙
از بچگی دوسداشتم ک زود ازدواج کنم همیشه منتظر خبرش بودم بیان بگن فردا فلانی میاد خواست ...
عه من ذهنم رفت سمت یک مسائلی دیگر
تقریبن این ارزو خیلی از دخترهاست
امیدوارم به زودی زود بهش برسی
اخه چون خودش یه روز بحث رابطه های امروزی و .... افتاد گفت من اصلا خوشم نمیاد بخوام دختری رو اذیت کنم ...
وای عزیزم به خدا ذهنت درگیر این چیزها نباش
اصلن زندگی خیلی باارزش تر ازاین حرف هاست
وارد این رابطه ها نشو اینا کسی بهت میگه که هفت سال از عمرش گذشت.نمیگم بد بوده ولی خب شاید بهم نرسین
اون نرسیدن وازدست دادنه خیلی سخته خیلی
معنا زندگی از دست میدی
خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم