2777
2789
عنوان

دیشب شوهرم صدای عجیبی شنیده😳😐

| مشاهده متن کامل بحث + 734 بازدید | 36 پست
هواستو به شوهرت بده،اگه میتونی ببربیرون مهمونی یاکسی بیاد خونتون،سرگرم بشه از فکرش در بیاد

حواسم بهش هست ولی خودم بیشتر دارم میترسم اومدیم خونه مامانم در این حد😂😂

که رمز ماست ایستاده مردن 🤍🌱

حالا یچیزی هم بگم؟ قبلا یه چند سال پیش خالم میگف من بر نماز صبح که بیدار میشم قبل اذان صدای جیغ وحش ...

وااااای واقعا وحشتناکه

وقتی چترت خداست،بگذار ابر سرنوشت هر چه میخواهد ببارد...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره ترسیده حواسم از دیشب بهش هست وایسادیم هوا روشن شد از اونجا اومدیم مستقیم خونه مامانم

اونجا نرید دیگه.ترس بدچیزیه من خودم یبار ترسیدم چندماه حالم بد بود اخرشم یه مرغ خریدم بردم اشناهامون دعا بلد بود خوند قربونیش کرد انگار یه چیز سنگین از روم برداشتن

جدی؟ من خودم اینطوریم صبح شوهرم رف بانک طبقه پایین هم جاریمو دخترش بودن ولی میترسیدم بخابم😂

شوهر من راننده کامیون هست و من از اول ازدواج همش تنها بودم تو خونه ویلایی

لایک نکنید😜

نه پنج صبح اهنگ گذاشته بودم😂 کار داشتیم اونجا نباید میخابیدیم میخاستم خابم بپره

جن ها رو زاورا کردید میخوای جیغ نزنن؟😂😂😂

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️