2777
2789

کاری از دستم برنمیاد شوهرم نمیدونه رمزشو دارم هرروز چتاشو میخونم و آب میشم شبا زیر دوش انقد گریه میکنم با من میخوابه با من بیدار میشه صبح تا شب قربون صدقه من میره من زنشم بعد به اونم پیامایه عاشقانه میفرسته که عاشقت شدم هرچی پول بخوای میدم بهت بزار یبار فقط بغلت کنم بوست کنم لباتو....

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

کاری از دستم برنمیاد شوهرم نمیدونه رمزشو دارم هرروز چتاشو میخونم و آب میشم شبا زیر دوش انقد گریه میک ...

خدا لعنتش کنه انشالله عزیزم خودتو پیر نکن پدرشون درآر مهریه بزار اجرا از پیام هاش عکس بگیر 

کاری از دستم برنمیاد شوهرم نمیدونه رمزشو دارم هرروز چتاشو میخونم و آب میشم شبا زیر دوش انقد گریه میک ...

چجور تحمل میکنی و نمیگی ،منم دیدم این مدل پیام ها رو گفتم بهش و متاسفانه فقط دروغگو و پنهان کار شد و منم مریض روانی ،نمیفهمم چکار کنم بچه هامو دیگه طاقتم تموم شده،به همه چیزش شک میکنم بهش زنگ میزنم مشغول باشه حرصم میاد از رفتن تو ماشین متنفرم چون از حالات میفهمم کس خاصی رو جایی برده،همش در حال چک کردنم نمیدونم چکار کنم با روان شناس صحبت کردم دارو داده یه مدت تهیه نکردم و نخوردم ولی حالا تصمیم گرفتم بخورم چون واقعا دارم اذیت میشم ...

خدا لعنتش کنه انشالله عزیزم خودتو پیر نکن پدرشون درآر مهریه بزار اجرا از پیام هاش عکس بگیر 

مهریم خیلییی کمه در حد ۱۵ میلیون بابام وضعش معمولی بود یعنی فقیر نبود ولی نمیدونم چرا منو با اینکه خیلییی از شوهرم سرترم تو ۱۵ سالگی داد به این که ۱۰ سال ازم بزرگتره الانم با دوتا بچه منو راه نمیده خونش میگه یا بمون تو زندگیت یا بمیر طلاقی درکار نیس 

چجور تحمل میکنی و نمیگی ،منم دیدم این مدل پیام ها رو گفتم بهش و متاسفانه فقط دروغگو و پنهان کار شد و ...

منو اینجوری بودم ولی دیگه انقدررر عذابم داد الان بی حس شدم یخه یخم انقد بروش آوردم و پنهان کار تر شد و وقیح تر که دیگه خودم خسته شدم

بخدا مهریه چی کشک چی مهریه نمیشه به این راحتیا گرفت همش طرف مرد شده قانون ...حتی برای این گند کاریا میگن صیغه هست جمعیت هم که کمه زن و دختر بی شوهر هم فراوون شده

عزیزم حرف اینجایی ها رو گوش نده بمون تو زندگیت عوض مهریه که با دعواس،، رگباری ازش پول بکن بهت ...

همه طلاهایی که بابام برام خریده بود رو فروخت رفت ماشینه قسطی خرید پولش کجا بود همین گشنه نمونیم خیلیه زیاد پول نمیده که بهم در حد معمول که به طلا ملا نمیرسه

خب چجوری میاد پیشت نمیگی مرض جنسی بگیری؟

عزیزم من خیلی وقته پنهانی شوهرمو چک میکنم رابطش جنسی نیس فعلا چت بوده همیشه  دخترا بهش پا ندادن این هم که پوله زیادی نداره خرجشون کنه 

عزیزم حرف اینجایی ها رو گوش نده بمون تو زندگیت عوض مهریه که با دعواس،، رگباری ازش پول بکن بهت ...

همون کاش میشد به یورمون حساب کنیم خیلی سخته ،و اینکه هر چی بلد نیستن زنیکه ی شیاد یادشون میدن شوهر من هر وقت پول خواستم گفته ندارم به دعوا ازش میگیرم که اونم با این گرونی به پس اندازم نمیرسه

عزیزم من خیلی وقته پنهانی شوهرمو چک میکنم رابطش جنسی نیس فعلا چت بوده همیشه  دخترا بهش پا ندادن ...

پس پا بدن میره ،بازم خوبه،ولی همون پیامی هم خیلی بده از من جنسی  هم بوده