2777
2789
عنوان

راهنمایی خواهرانه،خواهشا بیاید

149 بازدید | 20 پست

خانم ها لطفا تا آخر بخونید و راهنمایی کنید.من آدم استرسی هستم.هم درونگرام هم خجالتی ام .وقتی میرم بیرون بین آدما ،مثلا تاکسی ،مترو ،بی آرتی ،..وباااانک😨.ناخودآگاه استرس و ترس دارم.حالا اینا رو بذارید کنار من هایپرهیدروزیس دارم.این یعنی تعریق بیش از حد تو کف دست و پا و زیر بغل.مثلا یه آدم عادی ممکنه تو حالت معمولی تو متروی خنک یا جای خنک خشک باشه بدنش ولی من کل تنم خیس میشه و اون جاهایی که گفتم بیش تر.مثلا نمی تونم میله مترو یا جایی رو بگیرم یا کل لباسم خیس عرق میشه .اون عواملی که اول گفتم این موضوع رو تشدید میکنه. و مشکل اصلی:

((حالا به نظرتون اگه بخوام ازدواج کنم هیچ مردی میتونه این شرایط رو بپذیره؟ من حس می کنم به خاطر این موضوع کسی نخواد با من باشه🙃 این موضوع ژنتیکی هم هست.))»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»

حالا بوی عرق که رو لباس میشینه بماند.طرف فکر میکنه من کثیفم ولی قبل بیرون رفتن میرم حمام،زاج میزنم زیر بغلم،رو لباسم عطر میزنم.ولی از خونه تا تاکسی کل تنم خیسه و تو تاکسی بغل دستیم ممکنه بدش بیاد.همین تعریق منو صد برابر میکنه از استرس و خب آزارم میده.بماند که زاج زیربغلم رو زخم کرده و جاش مونده نمی دونم چه کنم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم بوتاکس همه مشکلاتتو حل میکنه

زیر بغلم رو بوتاکس کردم چند ماه پیش یکم کنترل شده ولی جدیدا کل تنم مثل زیر سینه ،گردن،کمر و....عرق میکنه شدید.

عزززم این استرسی که شما  داری حتما باید درمان بشه و همینطور اعتماد بنفستو ببری بالا 

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)

تو تب سنتی من پرسیدم گفتن صفرای بدنت زیاده به من تخم اسفرزه دادند که هر روز با یک لیوان آب باید میل کنی تا صفرای بدنت بیاد پایین و تعریقت خوب شه 

کاربر قدیمی هستم ولی نمیدونم چرا رمزارو هی یادم میره مجبورم کاربری جدید بزنم 😬🤔😬خداروشکر بعد ۱۴سال به آرزوم رسیدم
دکتر رفتی تاحالا؟؟ هزار جور روش درمان برای این بیماری هست...زاج و سنگ مرداب و اینجور چیزا فایده ای ن ...

دکتر رفتم آزمایش خون دادم گفت مشکلت ارثیه و فقط با بوتاکس کنترل میشه.اوایل بوتاکس هم خیلی خوب بود چون هوا خنک تر بود الان ولی خیلی هم گرمه

خوردن ادویه رو کم کن فقط نمک زردچوبه بزن بوی عرقت از بین میره 

پد نوار بهداشتی بزار تو استین مانتو زیر بغلت 

و سعی کن تو جای شلوغ خیال پردازی کنی موزیک خوب بزار گوش کن و خیال پردازی شاد و قشنگ کن مثلا مترو داره میره به جنگل گیسوم 

زیر بغلم رو بوتاکس کردم چند ماه پیش یکم کنترل شده ولی جدیدا کل تنم مثل زیر سینه ،گردن،کمر و....عرق م ...

بوتاکسو هر چند ماه بزنی قطع میشه کامل،یه دارویم تو سایت ها هست به اسم ضدتعریق ما برای پدرمون خریدیم استفاده میکنه هر هفته دیگه راحت شده اوایل مصرف خارش داره.

ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستید…خدایا شکرت به خاطر همه چیز…خدایا مراقبشون باش…
عزززم این استرسی که شما  داری حتما باید درمان بشه و همینطور اعتماد بنفستو ببری بالا

نمی دونم چجوری،اصلا انگار از آدمای بیرون میترسم🤦🏻‍♀️یکم آشنا بشم خوبه ها ولی کلا ترس از اجتماع دارم.همین عرق کردن بیچاره ام کرده.هی میگم نکنه بوی بد بدم،نکنه طرف بفهمه،نکنه فلان ،...گاهی هم خوب بوی بد میگیره آدم شرمنده میشه دیگه

دکتر رفتم آزمایش خون دادم گفت مشکلت ارثیه و فقط با بوتاکس کنترل میشه.اوایل بوتاکس هم خیلی خوب بود چو ...

عزیزم حتما باید بری پیش روانپزشک و روانشناس راه های طب سنتی و اینا بکارت نمیاد.

دکتر رفتم آزمایش خون دادم گفت مشکلت ارثیه و فقط با بوتاکس کنترل میشه.اوایل بوتاکس هم خیلی خوب بود چو ...

پس حتما برو پیش یه پزشک طب سنتی خوب... من درکت میکنم کف دستم عرق میکنه خیلی حس بدیع...کابوسم اینه که مجبور بشم با یکی دست بدم همیشه کف دستام خیسه...

میشه یه صلوات مهمونم‌کنی؟؟

یه مدت زاج نزن تا خوب شه

وقتی خوب شد یه زینک اکساید بچه فیروز بخر بعد از حموم وقتی زیربغلتو خشک کردی بزن 

و بنظرم یه دکتر رواپزشک برو یا برو درمانگاه های سلامت محله تون

اونجا روانشناس داره شاید براتون یه قرص خیلی عادی برای اضطراب نوشتن

عطر هم به زیربغل و جاهایی که عرق میکنه نزن بو رو بدتر میکنه

تیشرت نخی بپوش

لباسای گیاهی و پلاستیکی نپوش

اگرم امکانش بود تیشرت اضافه با خودت ببر و عوضش کن

کار خوبه خدا درست کنه...

خوردن ادویه رو کم کن فقط نمک زردچوبه بزن بوی عرقت از بین میره  پد نوار بهداشتی بزار تو استین م ...

آره خیلی وقتا با همون بیخیالی و فکر نکردن خیلی کمکم میکنه.ادویه هم کم میکنم از این به بعد