2777
2789
عنوان

گیلتی پلژر شما چیه ؟

179 بازدید | 11 پست

گناه یا اشتباهی که پیش دیگران ادعا میکنید مخالفشین. اما خودتون یواشکی انجامش میدین؟

من اینو تو اینستا دیدم.بعد فهمیدم خودم هیچ گیلتی پلژر خاصی ندارم. 😄گفتم ببینم بقیه چطورین؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلتی پلژر اون نیست که ادعا کنیم باهاش مخالفیم. اون عادتیه که از عنوان کردنش احساس خجالت و از انجامش احساس گناه یا بی‌کلاسی یا هر وایب منفی دیگه ای دریافت کنیم.

دیدن صحنه های اروتیک فیلما برای چندین بار

لیسیدن در ظرف ماست

آب خوردن با بطری وقتی کسی نمیبینه

⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

مثلا اکثر سریال های خارجی و به روز رو دیدم، ولی تنها میشم گاهی پایتخت رو نگاه میکنم خیلی حال میده

خربزه هم لای نون میذارم میخورم خیلی خوشمزه ست، کلا وقتی تنهام همه چیو با نون میخورم، ولی پیش دیگران زیاد نمی‌خورم 

«الحمدللَّه الذی جعلنا من المتمسّکین بولایة امیرالمؤمنین و الائمّة علیهم السّلام
مثلا اکثر سریال های خارجی و به روز رو دیدم، ولی تنها میشم گاهی پایتخت رو نگاه میکنم خیلی حال میده خ ...

😄

اگه اینطوریه منم خیلی دارم ...

مثلا میگم تتلو دوس ندارم اما گوش میدم ،

میگم اصلا دروغ نمیگم.حتی در حد چاخان کوچیک.اما پیش اومده انجام داده باشم..