2777
2789
عنوان

اونایی ک میخان عکس رنگی بگیرن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 51 پست
خداروشکر منم همین طور ی کوچولوچسبندگی داشتم کی میخای اقدام کنی چندوقته اقدامی

لکم که تموم شد اقدامم کردم دیگه ببینیم معجزه ای میشه

ایشالا نی نی بیاد تو دلمون

خدایا شکرت بالاخره...

دکتر گفت تا سه ماه باردار نشدی بیا دارو بدم گفت خیلیا بعد عکس باردار میشن ولی من نشدم بعد دارو داد م ...

خداروشکر پس ماهم نتیجه میگیریم 

التماس دعا برام دعاکنیدمامان بشم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون تزریقی که انجام میدی حالتو بد نکرد ؟یا داخل دستگاه رفتی یجوری نشدی من از ایناش خیلی  میترسم

داخل دستگاه نمیرن که !!چه دستگاهی خخ.

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
من همون ماهی که عکس انداختم باردارشدم الانم پسرم ده ماهشه

دست راست روسرماها حالا دکتره میگفت ماهی ک عکس انداختی بخاطر عفونت وقرصایی ک میخوری اقدام نکن میترسم بزارم براماه دیگه دیر بشه

[QUOTE=294561826]منم محرک خوردم نشد دیگه خودم سرازخود رفتم عکس گفتن بازه فک کنم مشکل من استرسه[/QUOTE

استرس که نمیشه ازش جدا شد من که دیگه بریدم خیلی سخته دو ماه پیشم کلی ذوق کردم بی بی چکم هاله داشت عقب انداختم بعدش ۲۰روز خونریزی کردم رفتم دکتر گفت سقط کردی. خدا کنه فقط بشه 

خدایا شکرت بالاخره...

[QUOTE=294561826]منم محرک خوردم نشد دیگه خودم سرازخود رفتم عکس گفتن بازه فک کنم مشکل من استرسه[/QUOT ...

ایشالا ک این ماه میشی چندوقته اقدامی

نتیجه گرفتی 

ای وی اف کردم بار اول مثبت شد دخترم الان سه ماهشه

گر به دولت برسی مست نگردی مردی ،  گر به ذلت برسی پست نگردی مردی ، اهل عالم همه بازیچه دست هوسند ، گر تو بازیچه این دست نگردی مردی
دست راست روسرماها حالا دکتره میگفت ماهی ک عکس انداختی بخاطر عفونت وقرصایی ک میخوری اقدام نکن میترسم ...

ولی دکتر من برعکس گفت.گفت بعد دوسه روز ازعکس اقدام کن.گفت همین ماهی که عکس انداختی شانس بارواری خیلی بالاست.من سالمم بودم گفت عکس رنگی براسالما عین شوکه

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
ولی دکتر من برعکس گفت.گفت بعد دوسه روز ازعکس اقدام کن.گفت همین ماهی که عکس انداختی شانس بارواری خیلی ...

تاچقدرفرصت داریم اقدام کنیم