2777
2789
عنوان

اونایی ک میخان عکس رنگی بگیرن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 51 پست
اون تزریقی که انجام میدی حالتو بد نکرد ؟یا داخل دستگاه رفتی یجوری نشدی من از ایناش خیلی  میترسم

داخل کدوم دستگاه بره؟😄

عزیزم شبیه یه معاینه ساده است.بی حسی میزنن اصلا درد نداره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تهران ابن سینا با بیحسی انجام دادم هزینشم ۸۰۰و خورده ای شد درد هم بار دوم تزریق داشتم ولی قابل تحمل ...

بهت نگفت کی اقدام کن منم همون 800ولی مشکلی نداشتم شما مشکلی داشتین چقدرطول کشید

التماس دعا برام دعاکنیدمامان بشم 
تهران ابن سینا با بیحسی انجام دادم هزینشم ۸۰۰و خورده ای شد درد هم بار دوم تزریق داشتم ولی قابل تحمل ...

چند وقته اقدامین عزیزم

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀

ببخشید کدوم شهرین من مشهد پرسیدم گفت ۱۲۰۰بدون بیهوشی

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀

گفتن تا سه روز اقدام نکنم و آنتی بیوتیکم تا سه روز بخورم کلا ۵دقیقه اول تزریق کرد بعدش اومدم بیرون نشستم دوباره رفتم عکس از رو شکم گرفت و تمام

خدایا شکرت بالاخره...

گفتن تا سه روز اقدام نکنم و آنتی بیوتیکم تا سه روز بخورم کلا ۵دقیقه اول تزریق کرد بعدش اومدم بیرون ن ...

اها منم همین طور مشکلی نداشتی 

نتیجه گرفتی بعداز چند وقت باردارشدی

دکتر گفت تا سه ماه باردار نشدی بیا دارو بدم گفت خیلیا بعد عکس باردار میشن ولی من نشدم بعد دارو داد ماه سوم ک دارو خوردم باردر شدن

خدایا خیلی شکرت......
۴ساله نمیشه عزیزم سه ماه هم محرک خوردم نشد دیگه گفتم برام عکس بنویسه دکترم

منم محرک خوردم نشد دیگه خودم سرازخود رفتم عکس گفتن بازه فک کنم مشکل من استرسه

2790
2778
2791
2779
2792