ع شما هم دیدی اره دیشب سمت چپ دلم تیرر کشید زیر دلمم درد میکنه عین پری به شوهرم گفتم نوار به ...
اره بابا مشخصه که.. قشنگ دیده میشه
انشالا پری نمیاد نگران نباش😍♥
من آریاییام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم! یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببین مدیکور مثبت کاذب خیلی داره اما بعد از ۱۰دقیقه، مثلا خط تبخیرش واضح میشه که با شستن هم میره
ولی بی بی تو صورتی شده نه زرد
من آریاییام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم! یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
ممنون از جواب دهی🙏 دعا کن برام شوهرم پریشب خواب دیده یه پسر تپل ب دنیا اوردم
خواهش میکنم😉ای جان دلم😍😍😍انشالا بارداری گلم استراحت کن این چند روز هم بگذره بری از مایش. حتما بیا خبرشو بده♥