2777
2789
عنوان

کیا شنا بلدن؟

183 بازدید | 19 پست

چقدر طول کشید تا شنا کنین؟

من فقط میتونم رو آب سر بخورم و پا بزنم  اونم با تخته 😑😅😂

دیگه پیشرفت نکردم بیشتر از این 😂

چیکار کنم تو شنا پیشرفت کنم؟

تو نمیدونم ترین حالت ممکنم:)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بلدم 

صلوات خاصه امام زمان (عج):  اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى وَلِيِّكَ وَ ابْنِ أَوْلِيَائِكَ الَّذِينَ فَرَضْتَ طَاعَتَهُمْ وَ أَوْجَبْتَ حَقَّهُمْ وَ أَذْهَبْتَ عَنْهُمُ الرِّجْسَ وَ طَهَّرْتَهُمْ تَطْهِيراً

وای عاششششششقشم

یه قانونی هست که میگه:گاهی هرچقدر بیشتر پافشاری میکنی وبیشتر سمتش میری و درگیرش میشی اون بیشتر از شما دور میشه🧡🍂... پس رها کن بره شاید رسیدن تو رها کردن باشه! به قول جمله ای که تو کتاب کیمیاگر نوشته بود: انچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت....                                             کارما میگه هرکسی رو بیشتر از لیاقتش دوست داشته باشی بیشتر از لیاقتت ضربه میخوری🤌🪐
من تو سن ۴۰سالگی ،نکته ش اینه خودتو سبک بگیری و بدنت رو بندازی رو آب انگار ی برگ رو آبی

ماشالا به اراده تون 👏👏👏👏👏

من واقعا از شنا ترسیدم و دیگه ادامه ندادم 

همون ترم اول و رفتم دیگه نرفتم 

هرچی هم مربی ام گفت بپر تو عمیق نپریدم 😑

من تا چند سال پیش حتی مسابقه شنا شرکت میکردم

بعدش که پسردایی تو آب داشت خفم میکرد دیگه شنا نکردم

منم الان یکیم مثل تو😂

برام مهم نیست کی اینجا دروغ میگه کی راست من فقط درمورد چیزی که خوندم نظری داشته باشم نظر میدم! 💙💙

من تا چند سال پیش حتی مسابقه شنا شرکت میکردم بعدش که پسردایی تو آب داشت خفم میکرد دیگه شنا نکردم م ...

وای شما هم😐

چجوری میشه یه نفر مثل شما عالی باشه،ولی یهو بترسه 🥲