2777
2789
عنوان

کیا شنا بلدن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 19 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وای شما هم😐 چجوری میشه یه نفر مثل شما عالی باشه،ولی یهو بترسه 🥲

آره الان نزدیک شیش ساله اصلا تو آب نرفتم

چجوریش رو که خودمم نمیدونم راستش شاید بتونم ولی خب اصلا امتحانش نکردم و مطمئنم عمراااا دیگه با کسی بخوام برم تو آب مخصوصا که ناشی باشه

پسردایی من ازم کوچیکتره رفته بودیم ویلا که استخر داره بعد این اصرار اصرار به منو داداشم که منم ببرین

من نمیخواستم ببرمش چون بقیه هم گفتن قبول کردم

ببین از پله ها هنوز جدا نشده بودیم چناااان کولی بازی یهو تز خودش درورد که من موقعی هم که رفتم زیر آب پرام ریخته بود سعی میکردم بیام بالا این با پاش میکوبید تو کلم منم عینکم درومده بود هیچ جا رو نمیدیدم اخه دلمم نمیومد بزنم تو شیکمش دیگه یبار موفق شدم از اب بیام بیرون بفهمم کجام داد زدم ولم کن کمک کمک ولی انگار نه انگار😐

اطرافیانم داشتن میخندیدن

دیگه وقتی فهمیدم موقعیتم کجاس سمت سکو شنا کردم اون احمقم پامو گرفت باهام اومد

باور کن مرگ رو با چشام دیدم و هنوز که هنوزه میبینمش دلم میخواد سرش رو با تبر بزنم. 

برام مهم نیست کی اینجا دروغ میگه کی راست من فقط درمورد چیزی که خوندم نظری داشته باشم نظر میدم! 💙💙

باورت میشه من فقط باتوضیحات داداشم روفرش خونه  شنا یاد گرفتم

همون حرفایی ک گفتو رو آب اجرا کردم 🤣

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792