2777
2789
عنوان

بتای ٢٢.٦

| مشاهده متن کامل بحث + 1824 بازدید | 290 پست
من خودم بعد از تلاش وناامیدی. دکترم رو عوض کردم دوره هام تنظیم نبودقرص داد برای. تنظیمی گفت 2ماه دیگه بیا برات. قرص بدم حامله شی فقط خواست خدا بود همون ماه رفتم پیشش گفت برو. از بده. دیدم. خدا بهم یهودی فرشته ناز بهمون داد
خداجونم مرسی كه فرشته كوجولوموهمیشه مواظبشی

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

مهسا جان انشالله خیره، من تجربه خودم میگم امیدوارم ارومت کنه عزیزم من ان ماهی که باردار شدم سیکلم بهم ریخته بود، من اولین ازمایش بتا که دادم 64 بود، که نوشته بود مشکوکه و باید 48 ساعت بعد تکرار بشه ولی وقتی با مسئول ازمایشگاه صحبت کردم بهم گفت بالای 15 در اصل مثبته ولی حتما تکرار کن تا دکترت دوباره نفرستت ازمایشگاه، من 48 ساعت بعد تکرار کردم 241 شده بود خداروشکر، من 3 روز قبل از اولین بتا که 64 بود بی بی چک مارک روژان گذاشتم مثبت شد اینو برای این گفتم که بگم که الان با همین بتا که شما داری بی بی چک نشون میده چون قطعا ان روزی که بی بی چک من مثبت شد بتام کمتر از بتای شما بوده یا تقریبا اندازه شما بوده و اینکه منم دقیقا روزی که اولین ازمایش رو دادم لک قهوه ای دیدم و خیلی ترسیدم و دلیل ازمایش دادم همین دیدن لک بود وگرنه قصد داشتم چند روز دیگه صبر کنم بعد ازمایش بدم عزیزم از ته قلبم دعا میکنم باردار باشی و دلت شاد بشه، انشالله تمام عزیزانی که منتظر هستن دامنشون سبز بشه
سلام مهربونا. مرسی که خبرمو میگیرید. بی بی که منفی بود. امروز رفتم دکتر بهم دوباره بتا داد و مقداری دارو مثل شیاف و ویتامین و گفت اگه عددش بالاتر رفته بود استفاده کن و اگه پایین که هیچی. همون صبح آزمایش دادم شده بود ٢٣ فقط. لک بینی ندارم دیگه خدارى شکر ولی دکترم گفت استراحت مطلق داشته باش فقط درحد توالت. حالا باید صبر کنم تا هفته بعد دوباره آزمایش بدم. نظرتون چیه با این تغییر بتا؟ کم نیست یعنی؟ یا طبیعیه؟؟؟
خبر بده از خودت

دخترم، تو بهترین هدیه خدایی. تو شوق زندگی بهم دادی. تو روزایی که منتظر معجزه بودم، خدا تو رو تو دامنم گذاشت تا با هم شکرش کنیم. دخترم، من و بابایی برای اومدنت ، نگاهات، حرف زدنت، پا گرفتنت، فارغ التحصیل شدنت، و حتی عروس و مامان شدنت لحظه شماری میکنیم.