2777
2789
عنوان

بتای ٢٢.٦

1824 بازدید | 290 پست
سلام به همه. من بعد دو سال دوا و درمون رفتم توی سیکل ivf مه آخرین آز بتارو دادم که داروهامو شروع کنم. الان که جوابمو گرفتم عددش ٢٢.٦ که رنج آزمایشگاه عددش ٣٠. نظرتون چیه؟ منکه دیدم باورم نشد اصلا. یعنی ممکنه مثبت باشه؟؟؟
بالای 10 مثبته اما دوباره باید تکراش کنی چون 22 کمه
هوررررررررآآآآآآآ بلاخره بعد ۵ سال تونستم خودمو لاغر کنم   🥴😂شدم ۶۵ کیلو باورم نمیشه فقط اراده کردم  با کمک رژیم کالری شمارو رقص 🥳  و نهضت همچنان ادامه داره بریم واسه هدف نهایی ۶۰ کیلو💪🏻💪🏻💪🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بی بی چک نذاشتی
هوررررررررآآآآآآآ بلاخره بعد ۵ سال تونستم خودمو لاغر کنم   🥴😂شدم ۶۵ کیلو باورم نمیشه فقط اراده کردم  با کمک رژیم کالری شمارو رقص 🥳  و نهضت همچنان ادامه داره بریم واسه هدف نهایی ۶۰ کیلو💪🏻💪🏻💪🏻
انشالله مثبت باشه
بعد48ساعت تکرار کن....برا من ماه پیش 12بود به خودم چققققد امید میدادم بعد 48ساعت پری امد...خوش بیامد

مادر که میشوی نمیدانم از کجا ،کی،چطور؟این همه تغییر ،این همه صبر،این همه عشق❤  پیدا میشود.....