سلام به همه. من بعد دو سال دوا و درمون رفتم توی سیکل ivf مه آخرین آز بتارو دادم که داروهامو شروع کنم. الان که جوابمو گرفتم عددش ٢٢.٦ که رنج آزمایشگاه عددش ٣٠. نظرتون چیه؟ منکه دیدم باورم نشد اصلا. یعنی ممکنه مثبت باشه؟؟؟
بالای 10 مثبته اما دوباره باید تکراش کنی چون 22 کمه
هوررررررررآآآآآآآ بلاخره بعد ۵ سال تونستم خودمو لاغر کنم 🥴😂شدم ۶۵ کیلو باورم نمیشه فقط اراده کردم با کمک رژیم کالری شمارو رقص 🥳 و نهضت همچنان ادامه داره بریم واسه هدف نهایی ۶۰ کیلو💪🏻💪🏻💪🏻
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
هوررررررررآآآآآآآ بلاخره بعد ۵ سال تونستم خودمو لاغر کنم 🥴😂شدم ۶۵ کیلو باورم نمیشه فقط اراده کردم با کمک رژیم کالری شمارو رقص 🥳 و نهضت همچنان ادامه داره بریم واسه هدف نهایی ۶۰ کیلو💪🏻💪🏻💪🏻