2777
2789
عنوان

بتای ٢٢.٦

| مشاهده متن کامل بحث + 1824 بازدید | 290 پست

مهسا جان جواب آزمایش؟؟؟؟

دخترم، تو بهترین هدیه خدایی. تو شوق زندگی بهم دادی. تو روزایی که منتظر معجزه بودم، خدا تو رو تو دامنم گذاشت تا با هم شکرش کنیم. دخترم، من و بابایی برای اومدنت ، نگاهات، حرف زدنت، پا گرفتنت، فارغ التحصیل شدنت، و حتی عروس و مامان شدنت لحظه شماری میکنیم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم دی ماه پارسال انتقال دادم منفی شداردیبهشتش طبیعی باردارشدم‌ ولی سقط شد

خدایاهزاران هزارمرتبه شکربابت فرشته کوچولوی زندگیمون هدیه خدابعدازچندسال انتظارباIVF😍😘انشالله دامن تمام منتظراسبزبشه بزودی🌹دخترقشنگم زندگی منوبابایی انشالله همیشه سلامت باشی ولبت خندون باشه😍🐣

ستايا جان عزيزم انشالله به زودي طبيعي باردار ميشي. منم خدا خواست و دقيقا قبل شروع دارو ivf باردار شدم. انشالله خدا واسم نگش داره به سلامتي و به زودي هم قسمت شما و همه ي منتظرا بكنه

نفس جان دكترم گفت بهتره ٣ روز از اين آزمايشت بگذره. با يه دكتر ديگه ام صحبت كردم گفت نگران نباش. احتمال خيلي زياد تركيب و لقاح داره دير انجام ميشه. فك كن اولين آزمايشته و كلي هم خوشحال باش. گفت استراحت و شيافتو تا شنبه يا يكشنبه ادامه بده و نگران نباش. ديگه اميدم به خداست فقط. انشالله كه همينطور باشه كه اين دكترا گفتن بهم. گفتن اولا چون پايين نيومده و بالا رفته، دوما چون خونريزي و درد نداري مشكلي نيست. دعا كنيد واسم

مهسا جان ایشالا که بارداری سالمی داشته باشی.برو یه آزمایشگاه مرجع. آزمایشگاه محلی نرو.

دخترم، تو بهترین هدیه خدایی. تو شوق زندگی بهم دادی. تو روزایی که منتظر معجزه بودم، خدا تو رو تو دامنم گذاشت تا با هم شکرش کنیم. دخترم، من و بابایی برای اومدنت ، نگاهات، حرف زدنت، پا گرفتنت، فارغ التحصیل شدنت، و حتی عروس و مامان شدنت لحظه شماری میکنیم.

مرسي نفس جان. انشالله عزيزم. خدارو به بزرگيش قسم دادم. به آبروي امام رضا كه حاجتمو داد. هرچي بخير و صلاح خودشه بشه. اره شيافام خارجيه. سيكلوژست. با صدتا پارتي پيدا كردم بسته اي ٥٠٠٠٠ تومن البته. تو چه شيافي داري ؟