2777
2789
عنوان

دعای سنگین

473 بازدید | 24 پست

دوستان یکی از دوستام خیلی زیباست کار ازدواجش گره میخوره از یه فرد ک قرآن باز می‌کنه پرسیده میگه تو سن کم یه خواستگار سمج داشتی جواب رد بهش دادی دعای سنگین گرفته برات  ک زن کسی نشی و چون خیلی ازش گذشته سنگینیت بالاست و هرچی سطح انرژیتو بالا ببری باز از سطح موکل ها پایین تره . و فقط خدا می‌تونه درست کنه به نظرتون چه چله ای خوبه براش ؟اهل دعا هم نیست 

توسل به شهید تورجی زاده

و چله سوره مریم

گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊

یعنی چی اهل دعا نیست؟

لایکم نکن لطفا😩اگه لایکم کنی خیلی دیونه ای.       🧿❤Married‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ❤️🧿

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من برای این دختر خوشگل صلوات میفرستم براشون نماز حضرت زهرا هم میخونم.

انشالله خدا براش خیر و خوشی بخواهد❤️🤲

امیدوارم هیچ کسی در این جهان هستی آنقدر ناامید نشه که فک نکنه حتی خدا را هم نداره، از خدا میخواهم اعتماد و امید به بهبودی در اعماق قلب مردم سرزمینم ریشه بزنه😍🤲
یعنی چی اهل دعا نیست؟

یعنی به اینکه برای باطل کردنش بره دعانویس معتقد نیست و اینکه واقعا سنگینی رو بیشتر می‌کنه منم موافقم با این قضیه واقعا اگه راه کاری بلدید بگید

چقدر شبیه من بوده سرنوشتش

من سالیان سال درگیرش بود میلیونی خرج دعانویس ها کردم انواع اقسام دعا و چله وقتی ناامید بودم خودش اتفاق افتاد 6 سال از این خونه به اون خونه هرکدوم یچی میگفتن

خودمم اخرش نفهمیدم کدومش گرفت بمنم گفته بود تو 16 سالگی واست دعا سنگین نوشتن رو پوست اهو بدترم میشه رفته رفته

یچی بگم بره کربلا بره مشهد از امام ها بخاد خودم تو یسال سه بار رفتم مشهد و خواهر و مادرم رفتن کربلا ک کارم جور شد 

ان شاء الله بزودی تو کار ایشونم فرجی بشه

من برای این دختر خوشگل صلوات میفرستم براشون نماز حضرت زهرا هم میخونم. انشالله خدا براش خیر و خوشی ب ...

ممنونم از سادات هم هستند واقعا هرکسی میبینتش میاد خواستگاری بعد پس می‌کشه یا از راه دور براشون جذبه داره انشالله با دل صاف شما کارش درست بشه آینده خودت و دخترت خوب باشه زیر سایه حضرت زینب باشی

چقدر شبیه من بوده سرنوشتش من سالیان سال درگیرش بود میلیونی خرج دعانویس ها کردم انواع اقسام دعا و چل ...

اره اونم هجده سالگی خواستگار داشته خیلی هم از خودش بزرگتر بوده پسره و قصد ازدواج نداشته دوستم و از طرف خوشش نمیومده از اون موقع کلی خواستگار استاد دانشگاه و ... ولی دیگه نمیومدن جلو . ببخشید شما خودتون مشهد رفتید و کربلا ؟شرابط کربلا رفتن ندارن آخه به کی متوسل شدید تورو خدا بگید می‌دونم بالاتر از خدا کسی نیست ولی از ته دل از کدوم امام خواستید . واقعا میگه چند سال پیش هم از کسی پرسیدن براش همش میگفتم دعای صبی دعای سنگین خیلی دختر خوبیه

چرا نود روز همه میگن چهل روز خو

من ی گروهی بودم چن سال پیش ی آقایی اونجا مدیرش بود دعا نویس بود گفت ۹۰ روز باید بخونی خیلیا نتیجه دیدن من خودم نتونستم بخونم سختم بود واقعا

💔برای حاجت دلم دعا کنید خیلی دل شکسته خیلی💔