2777
2789
عنوان

دعای سنگین

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 24 پست
شهید تورجی زاده رو نمی‌شناسم کجایی هستند اسم کوچیکشون

یادم نیست اسم کوچیکشون رو ولی خیلی حاجت ازدواج میدن

ابراهیم هادی هم هستن خیلی حاجت میدن

گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره شهید هادی که عشقه مرسی انشالله گره از کار همه باز بشه

انشالله سبزه بخت بشن❤

گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊

اره اونم هجده سالگی خواستگار داشته خیلی هم از خودش بزرگتر بوده پسره و قصد ازدواج نداشته دوستم و از ط ...

من مشهد رفتم

خواهر و مادرم رفتن کربلا کلی نذر و دعا

سمت دعا نویس نره فقط اعصاب خرد کنی و هدر رفت پول

ممنونم از سادات هم هستند واقعا هرکسی میبینتش میاد خواستگاری بعد پس می‌کشه یا از راه دور براشون جذبه ...

ممنون عزیزم من دختر ندارم ولی برای خوشبختی همه دخترها دعا میکنم.🤲❤️😍🥰

امیدوارم هیچ کسی در این جهان هستی آنقدر ناامید نشه که فک نکنه حتی خدا را هم نداره، از خدا میخواهم اعتماد و امید به بهبودی در اعماق قلب مردم سرزمینم ریشه بزنه😍🤲