افسر،ارشد،ارتش،اتریش مدیر عضویت: 1402/03/08 تعداد پست: 7115 عنوان شیفترا | مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 34 پست بیاین کارتون دارم یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست کاربری دست دونفر بود💥 1402/03/16 | 09:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
افسر،ارشد،ارتش،اتریش مدیر استارتر عضویت: 1402/03/08 تعداد پست: 7115 شیفت کردن یعنی درازمیکشن ریلکس میکنن بعد با ی روش های خاصی ب دنیای دیگ میرن . دنیای دیگه نیس ذهنه یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست کاربری دست دونفر بود💥
کاملیاخانمم عضویت: 1401/12/06 تعداد پست: 5467 شیفت کردن یعنی درازمیکشن ریلکس میکنن بعد با ی روش های خاصی ب دنیای دیگ میرن . خا شیفتینگه اینو میدونستم ...تو تاپیکمم گفتن😐کلن کلمه ها رو مخفف کردن کاش میشد آرزو منم برآورده میشد 🥲
افسر،ارشد،ارتش،اتریش مدیر استارتر عضویت: 1402/03/08 تعداد پست: 7115 میخاستی شیفت کنی حالت بد شد؟ ن مشکلم ی چی دیگس یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست کاربری دست دونفر بود💥
سبز_عسلی_هستم عضویت: 1401/02/24 تعداد پست: 12091 دنیای دیگه نیس ذهنه خب منظورم همون دنیای دیگه تو دهنه . مثلا من دوستم رفته بود تو ی کارتونی ولی خب تو خونه شون بود
افسر،ارشد،ارتش،اتریش مدیر استارتر عضویت: 1402/03/08 تعداد پست: 7115 خب منظورم همون دنیای دیگه تو دهنه . مثلا من دوستم رفته بود تو ی کارتونی ولی خب تو خونه شون بود عه حرفه ای هس؟ یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست کاربری دست دونفر بود💥
سبز_عسلی_هستم عضویت: 1401/02/24 تعداد پست: 12091 خا شیفتینگه اینو میدونستم ...تو تاپیکمم گفتن 😐کلن کلمه ها رو مخفف کردن دقیقا منم میدونستم ولی با شیفتینگ بیشتر آشنا بودم ی لحظه گف شیفتر نفهمیدم یعنی بعد متوجه شدم
دایانا۱۲۱ عضویت: 1401/11/09 تعداد پست: 542 منم همچین ادمی دیدم ولی ایشون میگف با کمک اجنه ایتکار رو میکنه مثلا مهمونمون بود چشماشو بست و چن دیقه بد گف رفته بودم به خونمون سر بزنم ،راهش هم دور بود
افسر،ارشد،ارتش،اتریش مدیر استارتر عضویت: 1402/03/08 تعداد پست: 7115 یجورایی آره وای میشه بش بگی بی حرف بزنیم یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست کاربری دست دونفر بود💥
افسر،ارشد،ارتش،اتریش مدیر استارتر عضویت: 1402/03/08 تعداد پست: 7115 منم همچین ادمی دیدم ولی ایشون میگف با کمک اجنه ایتکار رو میکنه مثلا مهمونمون بود چشماشو بست و ... واقعا؟آجی متونی باش تماس بگیری؟من کار واجب دارم واقعا یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست کاربری دست دونفر بود💥
سبز_عسلی_هستم عضویت: 1401/02/24 تعداد پست: 12091 وای میشه بش بگی بی حرف بزنیم عزیزم قبول نمیکنه .ساری
دایانا۱۲۱ عضویت: 1401/11/09 تعداد پست: 542 واقعا؟آجی متونی باش تماس بگیری؟من کار واجب دارم واقعا متاسفم نمیتونم یه پیره مرده دوست بابامه منم بابت کاری میخواستم ببینمش ولی گوشیش خاموشه یهطوریه ک هر وقت خودش بخواد میتونیم بهش دست رسی داشته باشیم
افسر،ارشد،ارتش،اتریش مدیر استارتر عضویت: 1402/03/08 تعداد پست: 7115 متاسفم نمیتونم یه پیره مرده دوست بابامه منم بابت کاری میخواستم ببینمش ولی گوشیش خاموشه یهطوریه ک هر ... هی خدا یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست کاربری دست دونفر بود💥