2777
2789
عنوان

کیا سرکتاب باز کردن واسه شوهرشون

975 بازدید | 28 پست

من سه سال و نیمه عروسی کردم شوهرم یه مدته اخلاقش عوض شده سرکتاب باز کردیم گفتیم شاید دعا کردن گفتش اخلاق شوهرت متغییر و طالع تون با هم فرق داره یعنی چی .کسی نمیدونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگن دعا گرفتن یا طلسم که پول بدی باطل کنن 😁

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

بنظرم ابنا چرته 

مگ اینک بری پیش ی نفر ک واقن کار درسته 

من قبل ازدواج باز کردم گف بهم نمیخورین اصن تو آتیشی و اون باد سر ی سالم جدا میشین و چیزای دبگ... .اما چهار سال عقد بودیم چند ماهم هس خونمونیم و تو این مدت اون چیزای ک طرف گف شاید بیس درصدش درست دراومد

تروخدا دنبال ایتجور چیزا نباشید 

همین چن وقت پیش یه صوتی گوش دادم راجب سرکتاب ک چقدر بد وزندگیا نابود میشه و بدبیاری میاره توبه کنیدو توکل💜

💜میشه واسم دعاکنید مشکلم حل بشه💜من ایمان آوردم که دعاهاتون گیراس🍃💜
میترسم جدا بشیم دوتا بچه دارم

ابنا همش برمیگرده ب فکرت...ب ابن خرافات فکر نکن 

فکر نقطه اصلی همه اتفاقات 

فکرتو مثبت کن ب اتفاقای خوب فک کن

چیزای خوب و قشنگ کنار همسرت و بچه‌ات در آینده تصور کن ...