2777
2789
عنوان

پسرم💔

| مشاهده متن کامل بحث + 2309 بازدید | 85 پست

ایشالا همه منتظرا زود مامان میشن و بچه هاشون صحیحو سالم میان بغلشون 

جز دعا کاری از دستم برنمیاد

دیشب اشکم دراومد، فقط ی چیزی قوی باشین و صبور، شما با این دلای پاک و زخم دیدتون مطمئنا لایق مادر شدن هستین،و ب زودی این اتفاق میفته

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

خدا دید صادق من شب و روز هرچی پول درمیاورد میداد به خوراکی برا من میدونی چی بهش پاداش داد واسه کادو ...

عزیزم خیلی شرایطت بده ولی توروخدا ناشکری نکن

منم دو تا سقط داشتم، خیلیا شرایطای عجیب غریب داشتن و دارن، آخرشم خدا دامن همه رو سبز میکنه ان‌شاالله. 

همسرتون اجر خودشو برده به زودی هم پدر میشه، دیگه این ناشکری چیه. حالت خیلی خرابه و مطلقا طبیعیه، یعنی من موقع سقط میگفتم خدایا هیچی نمیخوام جز اینکه این درد تموم شه و میفهممت، ولی بخدا انقدر جای ناشکری نداره. آروم باش زود زود مامان میشی.

هیچوقت ریپلای های نظراتم رو نمیخونم و بعد نظر دادن، تاپیک رو ترک میکنم. افرادی که ریپلای مثبت میکنن ببخشن و افرادی که توهین میکنن متاسفانه بدونن نمیبینم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همیشه حسرت اونهایی که بارداری راحت دارن میخورم نمیدونم چرا خدا اینقدر داره امتحانمون میکنه ...

نترس قوی باش

تنها تو نیستی که به سختی باردار میشی

منم همیشه میگم خوش به حال اونایی که راحت باردار میشن

ولی شکر خدا علپ پیشرفت کرده و ما هم می تونیم مامان بشیم

دستات رو بزار رو زانوت و یا علی بگو و ادامه بده 

من خودم بعد ۵ سال ، با انواع دوا و دارو و چن بار انتقال جنین ، مامان شدم

یخت بود ولی تهش شیرین شد 

هر وقت ناامید میشدم ، به خودم روحیه میدادم که باید تلاش کنم و پا پس نکشم

خوشبختی همه آرزومه 🤍💫

قصه ی منو پسرمو بخون. گریه کن. به خودت بابت غصه هات حق بده. ولی شک نکن روزای روشن تو راهه

عزیزم از صمیم قلب برات خوشحالم تاپیکت رو خوندم،

خداوند ضامن خوشبختی و سلامتی خودت و پسر کلا و عزیزانت باشه.

منم دو سقط داشتم تو دوبارداری همش سوزن انکسوپارین و شیافت وقرص اسپرین استفاده کردم و شکر خدا ختم بخیر شد

عزیزم از صمیم قلب برات خوشحالم تاپیکت رو خوندم، خداوند ضامن خوشبختی و سلامتی خودت و پسر کلا و عزیزا ...

سلام عزیز. قربون محبتت. انشاالله

خوشبختیتون ۱۲۰ ساله انشاالله

میگی تحریم اثر نداره؟ چون عزیزت بیماری خاص نداره. میگی قانون دیه به نفع زنه؟ چون مجبور نشدی واسه قصاص قاتل دخترت پول جور کنی و دودستی تقدیم حضرت قاتل کنی. میگی قوانین به نفع زنه؟ چون اسیر دادگاه و طلاق نشدی. میگی قانون ارث حقه؟ چون‌ زن سرپرست خانوار نشدی. میگی قانون منع سقط جنین به نفع زناست؟ چون جنین بیماری نداشتی که مشمول سقط قانونی نشه. کلا شکمت پره و سواری، خبر از گرسنه و پیاده نداری. مثل یه مرغ خونگی عادت داری به خوردن و تخم گذاشتن. تو از پرواز و آسمون چه می فهمی؟؟
نمیتونم یکی یکی جواب همه رو بدم فدای همتون بشم اول میگم الهی که هیچکدومتون رو خدا با مرگ فرزند امتحا ...

انشالله عزیزم .ب حق خانوم فاطمه زهرا(س) ک حاجت دل منو داد حاجت تو و همه کسایی ک چشم انتظار فرزندن رو بده

انشالله عزیزم .ب حق خانوم فاطمه زهرا(س) ک حاجت دل منو داد حاجت تو و همه کسایی ک چشم انتظار فرزندن رو ...

فداتشم عزیزم پسر من هدیه خانوم بود ولی خب بیشتر از این قسمتش نبود زنده باشه😭😭الهی بمیرم برای بچه هام که هردوتاش تا قبل اون قرصا زنده بودن😭😭😭😭

😔😔😔

[QUOTE=294808952]عریزم ما از حکمت خدا بی‌خبریم حتما مصلحتی بوده انشالله ب زودی زود دامنت سبز بشه [/QUOTفداتشم عزیزم تا یکسال دوسال دیگه بچه نمیخوام عاشق بچه م ولی میخوام ریشه مشکلم رو بفهمم که بچه بعدیم هم داغش نمونه رو دلم😔💔

😔😔😔