2777
2789
عنوان

پسرم💔

| مشاهده متن کامل بحث + 2309 بازدید | 85 پست

خیلی از چیزایی که اسفند ماه تا الان کشیدمو نگفتم فقط خواستم باهاتون درد و دل کنم

منو و مامانم از شهادت خانوم فاطمه زهرا رفتیم پیاده روی 

مامانم لباساشو نذری داد خدا شاهده یه پخت برنج داشت به چشمم دیدم نذری داد به زن همسایه که بی سرپرست اون خونه داره و مادر من مستاجر من نذر کردم پسرمو هم نام امام حسین بذارم و حسینی بارش بیارم نذر حضرت علی اصغر شیر دادم ولی خدا نذری هامو قبول نکرد خواب دیدم تو از زنای همسایه که هردو خیلی باایمان هستن هرچی نذری دادن به مسجد محله خراب شدن همش شده بودن حشره و چیزای چندش مادرم گفت نذری های منو تو بودن که خدا پس فرستاد😭💔

😔😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زایمان زودرس اینش بده که همه باهم با بغل دستی ها درد زایمان میکشی

ولی تو بغلت خالیه و داری جیگر گوشتو از دست میدی

ولی بقیه شادن و با آغوش گرم میرن خونه

منم دلم واسه زحمتهای همسرم کباب بود

داغون بود ولی بازم بهم روحیه میداد

سینه ای که داشت شیر میافتاد و از درد مردم تا خشک شد

از تمام میوه و غذاهایی که هوس میکردم تو بارداری میخوردم بعدش متنفر شدم

نمیدونم حکمت خدا چیه

دختر داییم ، دو یا سه بار سقط داشت  تا هفت ماهگی می‌رفت و سقط میشد 

دستاش همه کبود بود از جای آمپول ، کنایههههه میشنید وحشتناک ، دو تا داداشش تو جاده بودن صبح تا شب که اینو سریع به دکتر برسونن باباش مجبور شد حمومش بکنه چون دیگه واقعا وضعیت خودش بد بود همسرش بخاطر شغل سختش دوری میکشید و اونم اذیت بود هرکی به یه نحوی نیش میزد بهش 

ولی بچه دار شد و الان یه پسر گل داره میخوام بهت بگم تو اولین نفر نیستی قشنگم ، میخوام بهت بگم خیلیا اینطوری شدن خیلی بچشونو حتی تا روزای آخر داشتن ولی اونا باید زندگیو میساختن واسه بقیه عزیزاشون ، واسه همسرشون واسه بچه هایی که قراره بعد ها وارد زندگیشون بشه 

سقط یه مشکل پزشکیه و خیلیییییییاااااا تجربش میکنن 

همه ناراحت میشن حتی واسه بچه ای ک هنوز ثلبش تشکیل نشده ولی دخترررررر خدا بزرگه

خانوما تورو خدا واسه حل شدن مشکلاتم یه صلوات میشه بفرستید؟🥹

استارتر غم خودم یادم رفت

خداروشکر میکنم پسرمو دارم. امروز حال دلم خوب نبود کاری کردی بخاطر فرشته کوچولوم صبوری کنم

ایشالا ی روز بیای بگی نینیت بدنیا اومده 

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

کلمه به کلمه حرفاتو درک کردم منم ۲ سال پیش بعد ۷ سال با ای وی اف باردار شدم چقدر مادرم اون ...

الهی امین،🥺🥺از ته دلم برای همه میخوام

درخواست دوستی ندید لطفا با تشکر،🙏🤗.دعای همیشگیم....سلامتی همه خانوادم،خوشبختی بچه هام،خوشبختی خودم.ی خونه سه اتاق خوابه.ی ماشین خوشگل،😍
زایمان زودرس اینش بده که همه باهم با بغل دستی ها درد زایمان میکشی ولی تو بغلت خالیه و داری جیگر ...

خدا دید صادق من شب و روز هرچی پول درمیاورد میداد به خوراکی برا من میدونی چی بهش پاداش داد واسه کادو تولدش دوم خرداد جنازه پسرشو دادن بهش گفتن ببر خاکش کن😭💔

😔😔😔
خدا دید صادق من شب و روز هرچی پول درمیاورد میداد به خوراکی برا من میدونی چی بهش پاداش داد واسه کادو ...

😭

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

زایمان زودرس اینش بده که همه باهم با بغل دستی ها درد زایمان میکشی ولی تو بغلت خالیه و داری جیگر ...

سر اولی یکی سر این سه تا گریه بچه شنیدم😭😭😭گفتم خدایا چرا دوسال باید توی بیمارستانا فقط آه بکشم😭

😔😔😔

یهد خواهرم افتادم

دوتا سقط داشت. سومیش پسر بود و تا نزدیکای ۷ ماهگی آوردش بخاطر زایمان زودرس نموند.

همیم حال و روز تورو داشت. نابود بودن.

دوباره باردار شد با مراقبت شدیدتر.

الانم دوتا دختر داره که بزرگه ۱۳سالشه.

این روزا هم میگذره دوباره مامان میشی.

خودمم بچا‌م گفتن سقط میشه همون اولاش. اونقد گریه کردم اما خدا خواست و موند.

خدا دید صادق من شب و روز هرچی پول درمیاورد میداد به خوراکی برا من میدونی چی بهش پاداش داد واسه کادو ...

من بخاطر ای وی اف روزی ۳تا امپول میزدم

تمام تنم کبود شده بود

اون مدت استراحت مطلق بودم همسرم لگن میزاشت برام

چقدر خجالت میکشیدم ازش

حمومم میکرد

لباسامو عوض میکرد

دیدم چقدر موهاش سفید تر شد بعد اون روزا....

روز تولد همسرم فهمیدیم باردارم 

همیشه خواب میدیدم بچم دنیا اومده و لخته سیسمونی نخریدم

اخرم بچم دنیا اومد و لخت بود و کفن پوشید...😭😭😭😭☹️

دختر داییم ، دو یا سه بار سقط داشت  تا هفت ماهگی می‌رفت و سقط میشد  دستاش همه کبود ...

همه به حال من گریه میکنن و میگن آخی بدبخت این مگه سنی داره همش۲۱سالشه عموم بهم زنگ زد گفت اومدم روستا گفت بابا اینقدر برات گریه کرد داشت میمرد به زورش دهنشو باز کردم بهش آب دادم تا برگشت خاله کوچیکم سکته کرده دهنش کج شده😔همشون میدونن من بارداری های سختی داشتم 

😔😔😔